Krigsrisken

Emigrera, flytta utomlands, följ Lena Holfves blogg emigrera.com

Filmen är ett läsarbidrag, tack!
Jag noterade idag att lejonparten av tidningarna rapporterade att ett flygplan från öst flugit utan lov över bland annat Gotland.

Det finns två sätt att tolka det:militar

1.) Ryssarna flyger över Gotland ner mot Sydsverige för andra gången, och vårt försvar går inte upp utan tas på sängen, igen. Förra gången var i påskas, och det hela är i så fall en övning därför att när det smäller måste man slå ut världens andra största vapenleverantör per capita – Sverige.

2.) Det är bara påhitt för att öka vår lust att gå ut i krig mot Ryssland, och det hela ingår i den enorma propaganda som är just nu i väst mot Putin.

Vad ska man göra om det hettar till?

Det är redan hett. Man ska ha ved, tändstickor, gasol med mera värmande hemma. Man ska ha vattenlager så man klarar sig en månad liksom ett matlager, mediciner, och räkna inte med att staten har något för det har inte staten som har sålt ut det mesta, och 2012 hittades9nato härsket kött i butikerna.

Miljoner har redan lämnat väst
Vill, eller kan man inte det, bör man ha i åtanke att efter ett par veckor är alla som saknar skydd, värme, vatten och mat döda, och i mina ögon är det märkligt att svensken inte har ett beredskaplager, få har det, det blir panik bara T-banan står i tio minuter.

Jag var ute med folk från Nigeria idag, och en guide sa att Sverige har inte varit i krig på 200 år. Vi talade också om världsläget, och de hade inga problem alls med att se, förstå och ta in vad som händer och två av dem hade historiska kunskaper nog för att se likheterna före såväl det första som det andra världskriget. Svensken gör inte det trots att tidningarna tydligt talat om vad vi pysslar med.

Det är inte riktigt sant
Libyen-Sverige-skickar-plan-imagesCADO8RPI1-225x182Dansk-svenska kriget 1808–1809 var ett krig mellan Danmark-Norge och Sverige vilket innebär att vi kan säga att vi har inte haft krig inom vårt landområde men vi har hjälpt USA bomba Bagdad,vi har varit i aktivt krig i Afghanistan, och vi har deltagit i Libyen men det har kallats ”hjälp” och frågar jag folk är det 0% som har uppfattningen att vi är i krig.

Jag har kollat på FB och folk har inte reagerat över att främmande makt påstås ha flugit utan tillstånd med icke civilt plan över Sverige, och unga verkar tro att krig är ett dataspel, och eftersom alla bor på stampade jordgolv, rider på åsnor och är analfabeter är vi kungarna som ingen kan hota.

Putin har jobbat häcken av sig i över ett år för att förhindra ett ww3 men ryssarna lär slå tillbaka om de angrips, och vapenfabrikerna i Hycklarnas land måste slås ut, så är det bara. Det tar få svenskar in, och jag får en del mejl om det och de enda som inser allvaret är de som redan är ute samt nyktra svenskar, och övriga har satt i sig sånna mängder lådviner att självcentreringen är ett faktum. De kan inte tänka utanför sin bubbla. De förstår inte ens att vår militär har dödat människor på andra sidan jordklotet, och att det inte är nån ”hjälp” utan krig.

Själv flyger jag ut nästa vecka
Inte för att jag tror att det smäller riktigt än. Vi ska ha en kollaps av dollarn och en hyperinflation först om nu historien ska upprepa sig och det gör den alltid.  De som bor i närheten av våra vapenfabriker ryker direkt men övriga har en viss  chans om man har 5 kilo pasta, några kilo ris och en massa vatten hemma samt kan hålla värmen.

Regeringsfolk med flera fixade bunkrar med mera för nåt år sen, och det beror på att de är superkorrumperade och skiter fullständigt i folket. I Nigeria är eliten ännu mer korrumperad. Deras barn åker privat jetflyg som bekostas av de pengar man stjäl av folket. Det var en som sa idag att det finns bara ett sätt; döda dem, deras barn, deras kusiner för där som här är det hela familjer och släkter som har satt ner röven på de offentliga stolarna i administrationen. De påverkas aldrig av några val hit eller dit. Man kan byta regering sju tusen gånger; det påverkar aldrig administrationen, och vår har sålt ut beredskapslagren. Det kan du lita på.

Om beredskapslager / Vad händer vid försörjningskris?

 

OFFICIAL WARNING – U S to hit RUSSIA with FIRST STRIKE – PREPARE NOW

Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds