Kriminalmyten

Uppdatering: Palm (s) vill införa förmögenhetsskatten, och det kommer givetvis att öka kriminaliteten eftersom den enda vägen att skaffa sig mycket pengar, om man nu vill ha det, är via brott i Sverige där det är mer eller mindre fult samt förbjudet att tjäna mycket pengar via arbete och lagliga affärer. Det säger sig självt.

Tidigare publicerat:
Utifrån min erfarenhet är den värsta och mest omhuldade myt vi har den att fattigdom skapar brott i Sverige, och Nils Bejerot i filmen nedan förklarar rätt bra hur den kom till, och hur den används.

Ju mer vi trott på att ”klassamhället” skapar tjuvar och busar desto mer har brottsligheten ökat i Sverige, och numera är vi ett superkriminellt samhälle.

OM det fanns någon som helst sanning i den propagandan skulle vi inte ha 1,4 miljoner anmälda brott per år, på snart 10 miljoner invånare, eftersom vi är ett av världens mest jämställda länder. Vi skulle ha en låg kriminalitet, och det är absolut det sista vi har.

Är man sugen på mycket pengar återstår bara brott
Det går inte att bli rik på arbete eller företagande utan vill du ha mycket pengar är ett hett tips att gå in i medicinbranschen samt rån och stölder. Det är bristen på möjligheten att tjäna stora pengar som är en av kriminalitetens drivkrafter liksom hög skuldsättning. Jag vet inget folk som har så mycket skulder som svensken. Vi äger inte ens våra egna bostäder (!) för det gör oftast banken.

I 30 år har man kört ut detta, och vi ska lära oss att om vi som arbetar bara betalar 85% skatt så blir allting bra… Då kan man hälla pengar över alla ”svaga” så försvinner alla sociala problem – så är det inte. De bara ökar. Kriminella är dessutom sällan svaga utan tvärtom starka, påhittiga och driftiga.

Propagandan, för det är bara propaganda, är ett av knepen som används för att vi ska stå ut med att vi har världens högsta skatter, och inte minst att snudd alla pengar styrs in i offentlig förvaltning vilket gett pampar med hönshjärnor makt i vårt land – och ut åkte all form av sunt förnuft.

Det är inte invandring som är drivkraften bakom brottsligheten, det är fattigdom. Men i dagens svenska klassamhälle är många av de fattiga invandrare eller barn till invandrare. Därför ser siffrorna ut som de gör.
Läs mer

Skum tolkning av resultaten
Läs mer * Aftonbladet försöker få unga att bli rika på poker och stöld

MER STATISTIK ÖVER BROTTSLIGHETEN: