Varje polis löser tre brott var per år

Svenskens förtroende för polisen är högt. Källa. Det är en aning märkligt eftersom de mycket länge har klarat upp bara 10% av brotten. Leif GW har kallat dem för världens sämsta poliser, ungefär.

Förra året lyckades polisen i landet lösa endast 5,8 procent av alla våldsbrott, sexbrott och stölder
Varje polis löser tre brott per år. (Källa.)

DN skriver att vi litar på polisen men inte på fångvården. Utsatta unga litar också på den svenska polisen.

Om det nu stämmer att vi litar på polisen har denna vår tillit ingen som helst verklighetsförankring
Varje anställd polis löser tre brott per man/kvinna och år. Om vi litar på denna ”enorma prestation” är vi helt rubbade. En privatanställd läkare som botar tre patienter per år skulle få sparken direkt. En lärare som lyckas lära tre av 30 elever att läsa … En taxiförare som lyckas få fram ett paket till rätt adress tre gånger om året …

Det kanske är Beck vi tänker på?
Gunvald Larsson kan det inte vara eftersom han hade fått sparken på en timme i verkligheten. Hur som, det troliga är att Svensson tänker att vår polis inte är korrumperad till skillnad från alla andra länders!

Jag tror att det är så att vi vill lita på polisen
Kan vi inte ens det går vi snart sönder. Det är ett önsketänkande som hoppar ur munnen på de tillfrågade. Vi kan absolut inte lita på en poliskår som klarar upp tre brott om året per gubbe. Då är någonting verkligt fel.

Lön per månad för att lösa tre brott om året:
Aspirant ca 14 000
Assistent ca 19 000
Inspektör ca 25 000
Kommissarie minst 30 000

Det är väl ekonomisk korruption om något? 360 000:- och tjänstebil, nalle och fri simhall och träningslokaler för att göra nada.

Om vi studerar bilden nedan är polisens bidrag i marschen mot ett fascistiskt samhälle följande:
1) Förakt för inkompetent regering
2) Vägran att försvara regeringen
3) Sympati med fascister/svartskjortor

Som jag ser det har de hunnit till punkt ett och många kan sorteras in under punkt tre. Egentligen kanske man kan påstå att de redan har uppfyllt punkt två eftersom det inte går att få ut dem i yttre tjänst; ingen vill patrullera, ingen vill vara ute. Men egentligen åsyftas nog hur de skulle uppföra sig i en kris. På många sätt har vi kris redan eftersom vi har 1,4 miljoner anmälda brott på 9,3 miljoner invånare.

Isolerade?
Jag upplever dem som alltmer isolerade och det är bara att titta på de få man kan få syn på så ser man snart att de håller sig på sin kant, håller sig till varandra och ogillar det mesta utanför den egna gemenskapen. Förakt för regeringen har de haft de senaste femtio åren, vad jag har kunnat se och höra. Jag har varit på en del middagar där poliser mer eller mindre har glömt bort att jag satt med, och samtalen går inte att återge. (Ibland överträffar verkligheten en författares text. Det är så med texter att man tappar trovärdighet om innehållet blir för häftigt, trots att det man skriver är helt sant.)

Vad vi ska hålla koll på att inga myndigheter gör:
1. Åberopar en skrämmande inre och yttre fiende
2. Bygger fångläger, Gulag
3. Utvecklar och stöder destruktiva hejdukar
4. Installerar ett system av intern övervakning
5. Trakasserar medborgargrupper
6. Ägnar sig åt godtyckligt fängslande och frisläppande
7. Ger sig på nyckelindivider
8. Kontrollerar massmedia
9. Anser att oliktänkande är förrädare
10. Upphäver rättsstaten

REKOMMENDERAS: Boken ”Rädda Sverige” skriven av en polis * Felväsendet * Polisen kan vara ett problem * Vaken om polisens fascistiska NWO-logo * Kriget mot terror leder till fascism * Är polisen fascister? * 28-årige polisen: Vi skiter i lagen * Den naturliga fascismen inom poliskåren * Friad men kränkt ändå * Vi som vill att polisen slutar att använda fascistiska symboler * Förbjudet att fotografera poliser i England * Sverigedemokraterna är inget fascistiskt parti * Marxisternas syn * Polis, polis – ni är i kris mer än på ett sätt * Polisen börjar bli en stat i staten * Det finns 20 000 skäl att undra * Sveriges undermåliga polis * Engelsk polis sökte stänga ner politisk blogg * Bloggare gripen av polis * Det är http://corruptio.blog.com/ som är gripen * Vaken om gripandet * DN om gripandet av bloggaren * Bloggaren är nu släppt * Flera skribenter avslöjar makten * Kalla fakta följer polisen ett dygn * Kan en ung tjej lita på polisen? * 21-åring dog under polisinsats * DN om dödsfallet * Svårt för invandrare att bli polis * Polisen behandlade oss som djur * Ta ert ansvar, Svensk Polis * Snart ser vakten ut som en polis

.