Kriminella får fritt spelrum

Folk tycker väl att jag tar i då jag säger att Sverige är ett land för kriminella, och inte minst offentliganställda sånna, och en läsare skrev:

”De är så många på TV/ media idag så jag ids inte mer lägga ner tid och se alla dessa självupptagna, påtända, hel, halv och ”tre-kvarts” alkade individer basunera ut sina egon. Dessutom på bästa sändningstid. Scary, scary.”

Kan förklara varför folk inte orkar se Allsång på Skansen längre?
Som leds av en omeriterad tjej, vars mamma är kändis. Hur som, så ska du flytta till Koppargården samt jobba med EU om du är riktigt duktigt kriminell:

Polismannen hamnade ensam med mobben i Koppargården och drog sitt vapen. Men larmad förstärkning valde att inte gå in av rädsla för att starta ett upplopp. Händelsen har lett till konflikt mellan områdespoliserna och polisledningen. Nu läggs hela satsningen på området ner.

Händelserna utspelades i mitten av maj i år. Med hjälp av offentliga handlingar och muntliga källor har Landskrona Posten kartlagt händelseförloppet i Koppargården den 14 maj i år och veckorna därefter.

Två poliser följer inledningsvis efter en mc som körs vårdslöst och som bedöms utgöra en risk för andra trafikanter. En privatbil blandar sig i händelseförloppet och agerar ”stoppkloss” genom att köra mot polisbilen, till synes för att preja den och därmed hindra poliserna att nå fram till mc-föraren. Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds