Landsförrädare eller revoltör?

Vi hade en läsare som berättade att folk på hans jobb trodde att han var knäpp för att han talade om de problem som finns runt Fukushima. Det är lite läskigt för han talar sanning. Det är så man gör i såta Sverige för att tysta folk, och se till att ingen nytt framkommer. Sverige är extremt stagnerat.

Skälet till att väst tiger beror väl på att man inte vill att samtliga emigrerar, eller panik utbryter, men så här långt går det att hantera för än har ingen fått cancer som har korrekt PH-värde, och om man känner ansvar för folket säger man det.

Våra ledare tiger, det gör dem till folkförrädare
Jag läste en intervju med skådespelaren Pernilla Wahlgren, och hon sa att man dör inte av ålderdom utan av cancer, och vi har också haft en bunt kända – uppmärksammade unga – som har dött av det. Wahlgren sa att hon hade noja, undersöker sig här och där, och klart var att hon känner inte till att det enda hon behöver göra är att dricka citronjuice i princip.

Som kändis sprider hon den rädslan, som säkert delas av många, för hon vet inget annat, och omedvetna kändisar har vi en uppsjö av, och vetenskap, forskning, med mera hålls undan, och det är i sig inte kändisarnas fel för det är nog ingen av dem som ens förstår att de används – inte minst för att lära oss av med privatliv.

Men du känner folk, du har vänner, släkt och bekanta, och en mun som du kan använda, och du kan tala med nära och kära och dra igång citronpressen.

Vägra stressa!
Vägra se en fullbokad kalender som något bra!

cancerStress leder slutligen till cancer, och jag håller på nu och slår ner en hudcancer, och det går mycket bra.

Jag har inte låtit dem skära i den, och ta prover, för man ska inte störa utan jag har låtit en indisk hudläkare kolla, och han anser att det är det.

Jag har tre förändringar nu, och borde ha haft hundratals då jag upptäckte dem för snart ett år sen, och de sprider sig ofta som löpeld. Till höger har du en av dem i en kraftig närbild, och de håller på att försvagas nu.

Det var rätt väntat att jag skulle få det, eller jag tillhör riskgrupperna, och film 1 handlar om det, och sen har jag lagt upp en trave om PH-värdet.

Riktigt förbannad blev jag då Malou satt i ”Efter tio” och kvittrade att nu, ja nu ska var tredje svensk dö i cancer, som om det vore normalt! Visst, hon vet väl heller inget annat, som Wahlgren.

Under min barndom dog en enda vuxen på tjugo år i det som hette ”kräfta” på den tiden. Det är inte normalt!

Vi måste ta hand om det här själva, och det gör vi bäst genom att plugga, skaffa oss de nya kunskaper som finns men som aldrig tränger in i det omoderna och slutna Sverige, och sen tala, mejla, tala, informera, berätta och vill vi inte det lär vi bli offer och offerkoftorna är många i landet, du väljer, om du ska överleva som revoltör eller dö samman med de andra landsförrädarna.

Läs mer – om naturmedicin – alltid! Plugga! Kunskap är makt.  Om citron.

 

 

 1. Every Cancer Can be Cured in Weeks explains Dr. Leonard Coldwell

  WEBSITE: http://www.ihealthtube.com FACEBOOK: http://www.facebook.com/ihealthtube Dr. Leonard Coldwell states that every …
 2. Proper pH – 18 Steps Preventing Cancer 2008 04 19f

  proper pH, balance in alkalinity / acidity. disease has acidic environment. pH neutral or alkaline prevents cancer and other …
 3. Alternative Cancer Treatments: Test Your pH Levels With Litmus Paper

  http://www.cancerwhatisit.com Cancer cells don’t live in an alkaline environment when pH level is 7.4 or higher. You can do a …
  • HD
 4. What are pH Levels Supposed to Be When You Have Cancer?

  www.CancerCleanseCamp.com Judy Seeger,ND teaches you what are pH levels supposed to be so you can live a cancer free …
 5. How To Make Baking Soda Molasses Cancer Protocol Solutions

  Baking soda solution that I used to reclaim my health after being diagnosed with stage 4 prostate cancer that metastasized to the …
Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds