Läsare talar ut

Hej Lena!
Jag råkade nyss knäppa på TV’n och det var SVT Forum, jag blev skrämd av vad jag hörde en feminist-politiker sa, med EN stel, omänsklig och hög röst att nationalismen ska ”bekämpas” med alla tillgängliga medel som finns och att EU ska bli ”hela världens feministiska vakthund,” när jag såg och hörde vad denna svenska feminist-politiker sa fick jag kalla kårar i mig och inser ännu mer att de totalt galna politiker vi har kommer att reta hela den östra världen till vansinne och leda in oss i ett blixtkrig som kommer att förpassa hela Europa tillbaka till stenåldern.

Herrejösses vilka livsfarliga och totalt galna politiker vi har och speciellt i Sverige som tror att vi ska kunna tvinga resten av världen att leva i total dekadens med knark, sprit, feminism och psykiskt sjuka ungdomar. Jag förstår nu än mer att vi går mot ett krig som vi kommer att förlora, sedan kommer friska människor att till syvende och sist ta över.
NN

20140623_173553SVAR: Trots värmen gick jag ner till en lokal lunchkrog, och det var dumt av mig för det var varmare än jag trodde, och väl framme såg ägarens son min belägenhet, hämtade en fläkt, och sa mig att när jag ätit skulle han köra mig hem, pronto!

Hans pappa körde mig igår till en konkurrent, men de är kompisar,  och jag tackade sonen och då jag var klar tog han bilen och körde mig de 3-400 meter det var frågan om, och sonen visste inte var jag bor, och han fick av mig veta att en lya finns att få och han bad mig visa var värden bor, och det gjorde jag. Jag bankade på där, och värdens fru kom, och hon skulle skicka ut sin man senare idag.

Det kan sluta med att en av ställets servitriser flyttar in, och när krögarsonen lämnade mig var han mer än glad denne unge man på 25 år ungefär, och jag gick in hos den lokale handlaren vars son sken som en sol, och han hade tagit hem världens konstigaste vara, som han tyckte smakade pyton, men, men… och jag tackade honom, och sa att nu behöver inte jag släpa med mig tre kilo lakrits jämt!

Handlarens son, som också är runt 25 år, frågade mig vad det där konstiga är för något, och jag sa att godiset framställs av en rot; lakritsroten, jag skrev upp ordet på en lapp, och han skulle googla detta märkvärdiga han nu har i sin butik. Han kommer nog aldrig fatta hur vi kan äta det där…

Innan jag gick frågade han mig om jag vet hur européer tänker, och så rabblade han en massa frågeställningar, och jag svarade, och på lunchkrogen fick jag också en del frågor liksom av krogägaren jag åt hos på kvällen vid stranden, och jag har på mindre än ett dygn fått mycket hjälp av männen – livet hade varit sämre utan dem – och jag har servat dem med intuition för det är den de är ute efter, och genom att köra mig får de tala enskilt med mig och jag är känd som en vis människa, och ärlig, jag säger vad jag tycker och speciellt om männen frågar ut mig om människor t.ex.

Jag kan bara beklaga att Europas kvinnor inte förstår vad de mister
anhörig+till+missbrukareSkälet är att alk-drogmissbruket är så utbrett, också tokfeminismen är ett alk-drogsymtom och i vissa lägen ett medberoendesymtom, att i princip hela väst är en enda stor öppen anstalt, och jag har svårt att tro att en katt skulle lägga sig och sova djupt, med magen i vädret, vid mina fötter i Europa.

De är säkert också på helspänn jämt för man vet aldrig vad aktiva kan hitta på. En läsare får just nu inte sin post för att den alkade handlaren har gått in i harm, hat och hämnd.

Europa är totalt stagnerat
10480620_721691027888724_1073760593575691150_nOm inte krögarens son kört mig idag hade han inte upptäckt lägenheten, och om inte handlaren son hade tagit hem lakrits hade BNP minskat…

Flödet mellan män och kvinnor stryps, feminism skapar ansvarslösa män och galna kvinnor, och jag vet också att ett krig ligger i luften men öst lär inte börja men de lär försvara sig och land efter land kommer att kasta ut de sjuka västerlänningarna.

Jag vet också att väst kommer att förvandlas till en grusgrop därför att västfolk har bara fantasier i huvudet, och de tror på allvar att i öst bor man på stampade jordgolv, rider på åsnor, ställer in kvinnorna i garderoben och tar ut dem på fredagar då man våldtar dem – det mesta sexualiseras – och de känner fel.

Statsministern anser att ryssarna inte förmår angripa Sverige. De har väl världens starkaste armé? Han känner fel.

Det gör de flesta i väst.

 

 

fem_mask_energi2

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds