Läskigt att ge sig på feta

Svindlarna inom NUSKIN har tydligen gett sig på överviktiga, och det är väl en ”korrekt” desperat grupp att ge sig på.
– Kräk.

Jag har min egen teori om övervikt
Den drar man på sig på grund av stress, och livet i väst är extremt stressigt. Kungen gjorde bort sig nyligen sett med svenska ögon för han sa att det är farligt / inte bra att växa upp med dubbelarbetade föräldrar, och det har han väldigt rätt i men han kommer inte få medhåll ännu. Han är 15-20 år för tidigt ute, och han tar dessutom i för lite. Västs sociala system skapar barn som blir sinnessjuka.

Hur som, den sociala stressen skapar överproduktion av stresshormoner som ger övervikt bland mycket annat, och vill man bli av med stress-kilon ska man börja med att inte motionera alls utan vässa de inre organen, och en bra början är att dricka färskpressad citron blandad med varmt vatten. Det får igång lever och binjurar. Man ska dessutom äta mer; sex, sju mål om dagen men lite och rätt mat. Om man bantar tror kroppen att det är svält på gång och då lagrar den fett.

Givetvis måste man sluta stressa, och när man har balans rinner kilona av en och man går ner tre klädstorlekar på 6-7 veckor utan problem. Det sista man ska göra är att bli ett brottsoffer till NUSKIN och liknande företag, påhitt, bedrägerier som råutnyttjar folks desperation.
– Kräk. Ingen moral, ingen stil, ingenting – bara äckliga kräk. Usch.