LO är i blåsväder som förbjuder sd

Fackets syn på saken (AB)

 

Tidigare publicerat:

Jag var ute och åt, och medan jag väntade på sällskapet läste jag en debattartikel i AB kallad ”LO-förbunden tystar svensk arbetarklass”,  och den handlar om att man inte får vara med i facket om man är sd.

Det hela blev rätt absurt för bredvid mig satt tre 30-åringar, och den ene förkunnade att när han får barn ska hans barn inte få ha surfplattor före nio års ålder. (När han får barn är de förbjudna eftersom det står klart att strålningen ger hjärntumörer * men det vet han nog inte om eftersom tidningarna främst håller på med skvaller. Men eftersom det har kommit HD-domar som förkunnar att hjärntumör på grund av mobiler är en arbetsskada kommer arbetsgivarna snart att dra in dem.)

Men, det var av sociala skäl han ville ha det på det viset, och en svensk ”debatt” utbröt, och den går ut på att HA RÄTT – vilket är ett alk-drogsymtom – och det här ser man även i ”debatterna” på TV, och jag har aldrig upplevt det mer än i västländer.

Vi har verkligen inte med att göra vad andra människor tycker, det är deras privatsak, och samtalet har försvunnit. Jag berättar för dig hur jag ser på något, och du berättar för mig hur du ser på det. Ingen av oss är ute efter att börja slåss eller håna varandra om den ene inte genast tänker ”rätt”.

En bloggstammis mejlade mig idag angående ett annat vanligt alk-drogsymtom man ser här:
Harm-Hat-Hämnd, de tre H:na som jag kallar det.
 
Jag skulle vilja utöka denna sammansättning med ytterligare ett ord som jag i allra högsta grad anser ligger tidsenligt rätt och riktigt i tiden, ordet är hån. Hån-Harm-Hat-Hämnd. De fyra H:nacrazy making work l

Bloggstammisen har helt rätt i det
Hånfullhet är ett alk-drogsymtom; ett klassiskt, och vi ska nog ha fyra H; harm, hånfullhet, hat, hämnd.

Gissningsvis är det därför folk är så tysta
Det går inte att öppna munnen, och säga vad man tycker, och den kille från Libyen som jag träffade idag i nån timme uppgav att ”jag är en ärlig människa, man ska vara det, här måste jag bli falsk, till slut blir jag tokig, jag kan inte leva så!”

När LO tystar de medlemmar som väljer sd, facket vill förmodligen att de ska välja s, har de anslutit sig till alla de som aktivt driver valmanskåren mot sd. Jag har frågat förr om de har betalt? De borde ha lärt sig för de mobbade det lilla, lilla partiet moderaterna hårt på slutet av 90-talet, och som fick 30% av rösterna…

Alla statsvetare i hela världen vet att om man mobbar ett parti växer det lavinartat
Det var så sossarna blev stora en gång i tiden. Man fängslade deras ledare, och förföljde socialdemokrater, men förutom det har vi yttrandefrihet samt frihet att välja vilka partier vi vill.

Slakten av privatlivet är allvarligt, men det är också kombinerat med åsiktsförtryck, och summan av kardemumman är att samtalet försvinner, och det är trist, och gör också Sverige till ett av världens tråkigaste länder. När vi inte kan samtala med varandra längre utan alla skriker i munnen på varandra och ska HA RÄTT stagnerar allt.

Vad skulle jag göra om det hände mig?
Jag skulle förmodligen säga ifrån; skrik inte, för att jag uttrycker en åsikt du inte delar, utan berätta istället för mig hur du ser på saken, och varför! Jag sa till en som hade kommenterat idag och som hade kallat någon för ”idiot”, och jag bad skribenten sluta med det och istället argumentera för vad han tycker.

Jag nämnde i texten att mobilstrålningen lär försvinna i framtiden om det inte kommer nya uppfinningar som löser de problem som finns:
Mobilen ökar risken för aggressiv hjärntumör visar ny stor svensk undersökning
Pressmeddelande 2013-09-30
Forskargruppen vid Örebro Universitetssjukhus under ledning av cancerläkaren Lennart Hardell har fått fram nya resultat som stärker tidigare bedömningar att mobilanvändning ökar risken för aggressiv hjärntumör. Ju mer och ju längre mobilen använts, desto högre är risken att få den allvarliga sjukdomen. Mobilstrålning är sedan 2011 klassad som möjligen cancerframkallande av IARC. Läs mer

Ung kvinna fick hjärntumör – använde mobilen vid tumörsidan
Medan experterna debatterar om forskningen visar ökade risker för hjärntumörer, finns det en verklighet, bortom experternas manipulativa bortförklaringar att inga risker skulle setts, där människor skadas och lider av mobilstrålning.

Det finns i dag otaliga trovärdiga och övertygande vittnesmål från människor som lider av svåra symtom av mobilstrålning, de vittnar om allt ifrån yrsel, sömnproblem illamående, huvudvärk, hudutslag, till och med blödande hud och invärtes blödningar. Här är Brian Steins. Han är Vd för ett stort livsmedelsföretag med 3000 anställda. Skulle han lida av ”irrationell skräck” eller ”vanföreställningar” såsom skamligt påståtts i media de senaste veckorna av företrädare för förvillarföreningen VoF? Stein berättar om hur undermålig en av de undersökningar är som påstås visa att ”elöverkänslighet inte finns”. Är journalisten och förafttaren Liza Marklund, hi-techföretagen och fondkommissionärsfirmorna i Stockholm, som elsanerat mot strålning, också drabbade av ”irrationell skräck”? Läs mer

 

Den nya undersökningen från forskare vid universiteten i Bordeaux, Caen och Montpellier omfattade 447 personer som fått hjärntumör (gliom eller meningiom) under åren 2004-2006 och 892 friska kontroller i åldersgruppen 16 år och äldre. I snitt hade de som fått aggressiv hjärntumör (gliom) använt mobilen betydligt mer än de friska kontrollerna.

Undersökningen visade att ju mer mobilen använts ju högre var riskerna. Användning av mobilen i genomsnitt i 15 timmar per månad eller mer medför 4 gånger förhöjd risk för aggressiv hjärntumör. Det motsvarar 30 minuter om dagen. Strålskyddsstiftelsen noterar att i dag använder stora delar av befolkningen mobilen betydligt mer och majoriteten av den unga generationen använder endast mobiltelefon. Läs mer

HD: Hjärntumör av mobiltelefon är arbetsskada
Den nu 60-åriga ekonomichefen hade pratat i både mobiltelefon och trådlös bordstelefon av dect-typ, i snitt 5-6 timmar om dagen under 12 år. För tio år sedan drabbades han av neurinom, en godartad tumör, på hjärnans trillingnerv. Tumören opererades bort, men han kan inte arbeta igen, eftersom han måste gå på starka smärtstillande medel. Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds