Lurendrejeri & manipulation

När pensionsavgångarna är klara kommer 2,5 miljoner att jobba mot nu 4,3 vintertid och 4,4 sommartid, och det går inte ihop varför man drar igång krig, och nu tvångsutbildar man krigsbytena till bland annat busschaufförer, varesig de vill eller inte, för det saknas tusen förare bara i Stockholm. AF är inte till för att serva folk med jobb utan främst för att peta ut krigsbytena på olika utbildningar. Det förklarar varför AF inte sysslar med jobb längre. De är en dold krigsbytes-hanterare.

Det är möjligt att man kan tvångsutbilda även barnmorskor men nån skattefråga är det inte.

2ab2Peter Robinson intervjuar Mark Steyn nedan om västvärldens framtid.

Europa är förlorat, förutspår Steyn, och tar sig an vad man nog kan hävda är den mest betydelsefulla frågan i vår tid: islamisthotet mot västvärlden.

Jag delar hans uppfattning för när man tar krigsbyten får man räkna med att de protesterar kanske i generationer, och risken för inbördeskrig är givetvis enorm liksom psykiska sjukdomar efter alla krigsupplevelser vi åsamkat dem eftersom vi var i aktivt krig i Afghanistan, hjälpte USA att bomba i Irak och skickade Gripen till Libyen.

Det finns ett problem med manipulatörerna
De blir slutligen så skickliga på att manipulera andra människor att de inte väntar sig annat än att de ska komma undan med det.

Jag menar bestämt att inga nationer som deltagit i denna moderna slavhandel kommer att komma undan, och de tar tydligen främst kvinnor vilket innebär att de sen inför månggifte för de är i huvudsak ute efter barnaföderskor samt t.ex. bussförare.

Det hela startar offentligt med den mörkade grundlagsändringen 2002 som Göran Persson genomför.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds