U-daterad 2; Man måste vara blind och döv om…

Man måste vara blind på bägge ögonen och döv på bägge öronen om man inte fattar vad som är på gång.
Ja, det skriver bloggaren Helena Palena 10565170_10203694006104756_3984908084265652586_noch det finns inget att säga emot det. Annars är det väldigt bra att säga emot, för det skapar dynamik, och den saknas i Sverige i allmänhet därför att alla är till lags.

Jag behöver inte utreda Sverige mer
Skillnaden mellan mig och Helena är att hon ofta skriver om den kommande katastrofen i väst, men hon flyttar inte på sig, vilket jag redan har gjort. Många är där att de kan inte ge upp materia t.ex. för de är kära i saker, och jag gissar att hela väst står inför valet mellan hälsan-livet, och prylar. Det jag tänker på är främst Fukushimaproblemet men också de kommande oroligheterna, och Sverige lär få ett inbördeskrig, och så har vi den nya typen av kriminella.

Saknar motstycke, säger rätten, och dömer mor och son
Åtta av de värst drabbade tilldöms dessutom höga skadestånd, på mellan 30 000 och 40 000 kronor, för kränkning. Tingsrätten motiverar: ”Det målsägandena har blivit utsatta för inom ramen för detta mål saknar motstycke. De gärningar som de har utsatts för kan enligt tingsrättens mening inte jämföras med sådana bedrägeribrott som normalt förekommer i domstol.” Läs mer

Tingsrätten är tagen på sängen och det är jag med eller var
Den svenska bedrägeriliga som härjar, om de är kvar här på norra Cypern, saknar också motstycke, och det vi ser är en helt ny typ av knark-kokain-kriminella vi aldrig förr haft, och man får gå till den ryska maffian eller den vietnamesiska för att hitta något liknande.

I det fall som nu dömts av hade brottsoffer blivit psykiskt sjuka på kuppen, och det har vi också i den grupp jag har kontakt med, och det är något som påverkar rättens bedömning. I framtiden kommer Crazymaking t.ex. att jämställas med grov misshandel eftersom det är gärningsmannens, ofta aktiva alk – narkomaner, mål att driva offret in i en psykos. Det är inte ovanligt att den typen av akut insjuknade tuttar på, och i framtiden kommer man studera bakgrunder till mordbränder liksom mord och självmord. När väst utvecklas, vill säga. Vårt mentala Babylon faller nu, skriver bloggaren Carl Norberg, och jag håller med om det han skriver också:

Håll upp huvudet och låt inte de accelererande galenskaperna göra dig nedstämd. Det är hela meningen och syftet bakom regin. Det finns mer ljus här nu, vi vet och förstår mer än vad vi gjorde förut vilket gör att vi kan se mer av vad som är … ljuset av sanningen om verkligheten är för oss, inte mot oss. Vi har inkarnerats av utvecklingen för denna tid när fel ska göras rätt, och det betyder uppenbarelser – insikter och förståelse, alltså inte minst för och av oss själva som individer, revolutioner och en hel del mod behövs därför också. Sanningen som verklighet rensar vägen.

De kan inte älska, de kan bara vara beroende
20140808_120129Idag ska jag stänga av Sverige, så kan vi ägna oss åt älska mig/dig själv här i bloggen, och jag ska få mina saker hit till nya lyan i morgon.

Nu struntar i vart fall jag i destruktiva väst för det är meningslöst att lämna fysiskt om man inte också gör det mentalt; aldrig mer vänder sig om, som en engelsk gammal polis sa mig att man ska göra.

Min älsklingstaxichaufför har raggat ihop boys, och jag har utnämnt honom till Moving Boss
problemJag lägger mig inte i det där. Hans bord. Jag är inte en packåsna som kvinnorna i väst är.

Jag svimmar nästan då jag är i Sverige, och ser späda kvinnor konka tre, fyra matkassar. Här bär män, här har vi riktiga män, och de är Donkeys, inte jag. Ett av Sveriges största problem är att ni har inga män längre. Det mesta som är manligt är snudd kriminaliserat samtidigt som man upphöjer busar.

Ett tips till alla som älskar sig själv
Den här, Philips Soupmaker, tror jag finns i Sverige också, och den kan betjäna en när man t.ex. packar upp eller inte har lust att laga mat, och då får man bra mat om man använder friska råvaror! Test av maskinen

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds