Månen påverkar oss

Det gör även de andra planeterna men i Sverige erkänns nog bara månen, och det beror väl på att vi är så omoderna som vi är. Folk i Sverige ljuger som bara den och klagar samtidigt över sömnproblem. Jag såg nånstans att hälften av befolkningen har sömnproblem, och jag är helt säker på att det är den gruppen som ljuger mest, och framförallt för sig själva, och de är bara ett kopiepapper av nån annan, en idol t.ex. för det är nästan förbjudet att ha sin egen identitet.

Det var en svenska som sa mig idag:
angel– Du verkar aldrig bry dig om vad folk tycker om dig, jag gör det, är känslig för det.
– Nää, sa jag, det har jag aldrig gjort, inte ens som barn. Om ärkeängeln Michael gastar, då bryr jag mig! Omedelbart!

De flesta människor är energimässigt och själsligt så omedvetna att det mesta är ändå projiceringar så varför skulle jag bry mig?

Genom sig själv känner man andra
Man tror att andra tänker på samma sätt som man gör själv; vanligen negativt – när man (felaktigt) förutsätter att någon kommer att agera i en situation så visar det att man själv tänkte i de banorna. Inget annat.

När folk anklagar andra hårt är det i 99 fall av 100 projiceringar, och ducafe kan lära dig mycket om folk genom att lyssna på vad de just anklagar andra för eller uttrycker.
– Jag hatar dig, betyder egentligen; Jag hatar mig själv.
– Du har varit otrogen, betyder egentligen; Jag har varit eller funderar på att vara otrogen.

Om du ”vänder” på vad folk, ofta ur det blå, anklagar andra för lär du dig enormt mycket om den människans själ och psyke. Det gäller nog inte äkta psykopater för de har ingen själ, och det kan du se på deras helt tomma blick.

Många kan ha ”psykopatiska drag” men äkta psykopater ser man oftast bara i en domstol om man nu inte råkar vara släkt med en.

Vanligt folk anklagar nästan aldrig sina nära och kära
Åklagare gör, ja. Skribenter kan också hudflå makthavare t.ex. men vanligt folk ränner sällan eller aldrig omkring och anklagar vänner, familj, nära och kära för allvarliga saker, och folk som lever i dimension två gör det ofta – men de talar om sig själva. Sitter man i en domstol har man nytta av kunskaper om projiceringar, om vi säger så.

Svenskarna är ett enormt projicerande folk på grund av identitetslösheten
I Sverige ska man ”göra slut” med alla som ställer krav på en, har fel åsikt, och som säger fel saker, kan räcka med en bagatell eller ett missförstånd, och sen klagar alla över ensamhet, och man kan hantera även det på ett annat sätt genom att helt sonika bara säga:
– Äh, det var fullmåne! Äh, det där var bara plutoenergi.

Man kan inte umgås med folk som ska göra slut jämt – de gör ju slut
Det är inte konstigt alls att svensken sitter inlåst i varsin etta, och knaprar piller, medan vi på norra Cypern har ”gubbdagis” – gubbarna sitter hela dagarna och spelar kort och snackar på caféerna. De som inte är ute på arbetsmarknaden för att de är pensionerade, handikappade, förståndshandikappade, psykiskt sjuka, döva, o.s.v.

Man kan inte umgås med folk som gör sig till offer jämt – de letar efter folk att skylla på
Om du lyssnar till folk som har ett elände – sjuka undantagna – beror det i allmänhet på att de ställt till det utan att ta ansvar för sitt misstag, och för att de inte gör något alls egentligen. De bara samlar på problem. De löser dem aldrig. De skulle aldrig be nån om ursäkt eftersom de är Gud själv. Det är alltid andras fel.

Hjärnfrågor – inte bara klassfrågor
Här har vi en asiat som förkunnar att fattig är man för att hjärnan inte funkar som den ska. Man får ingen mat alls eller vräker i sig sprit, knark, läsk, godis och chips t.ex. I Sverige tror man inte att det är en hjärnfråga utan en klassfråga. Det är därför man ljuger så mycket och inte låtsas om att det finns mängder med kriminella i socialgrupp 1-2.

My definition of poverty is: It’s a matter of Neurology. Why are people poor? It is because their brains don’t function properly. They are negative, basically. Caught up in the neocortex. If they can move to different areas of the brain, for instance, the midbrain connected to the frontal lobe. Read on with Dr. Pillai

Allt dödande verkar inne
Det är precis det som händer då man hamnar i en utmattning; hjärnan funkar inte, och det får man av stress, och i Sverige är man inne och modern om man har kalendern fullsmockad. Det är superinne, och kommer att få stora konsekvenser.

Föraktet är värst – sex av tio svenskar är absolut ett pack
Jag har också noterat att föräldrar inte ingriper då barn föraktar, och det beror på att de inte kopplar sanningen; att man slutligen alltid blir som de man föraktar.

Jag läste igenom en trettonårings texter på Instagram, och ungen skrev något om ”varje liten Svenne banan” så nu är hennes framtid utstakad. Hon blir en liten Svenne banan, men det föraktet har hon inte lärt sig själv för det kommer ifrån föräldrarna, och så långt har vi ett klass-samhälle att man ”ärver” socialt en hel uppsättning beteenden och attityder, och i just den familjen talar man säkert väldigt nedlåtande om ”lilla Svenne banan”, och det är samma folk som bara svarar på tilltal om de har ”nytta” av dig. Jag har alltid undrat hur läkare t.ex. orkar rädda livet på dem jämt och ständigt? Outhärdligt uppdrag. Men de kanske uppför sig som folk mot doktorn? Han är ingen ”liten Svenne banan”?

Du är dina energier
Månen påverkar oss också enormt så nu pluggar vi månen så vi får lite mån-kunskaper, och då kan vi också säga sen att:
– Äh, det där var bara för att det var fullmåne, Nilsson rättar upp sig sen.

The Relation Between the Moon and the Human Mind
Every thing around us has an effect on something within us – be it our exposure to the sun’s ultraviolet radiation (UVR), looking at the morning sky, taking a walk in the forest, or swimming in the sea – nature’s beauty prompts the flow of hormones and energy in our body. But not everything that’s present in nature is fundamentally good for human beings. Läs mer

Steve Judd delar ut Saturnuskunskaper:

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds