Mångfaldsansvarig

Nu har sd:s organ granskat de ”mångfaldsansvarigas” åsikter:
images
Jag har aldrig problem med åsikter – och dess motbilder – men jag avskyr – mer och mer – att vi får det ena yrket efter det andra vars enda uppgift tycks vara att prata, och producera texter samt uppfostra oss.

Dessa samhällsbärare kostar minst en, två mille per huvud, och tar vi en sån som Götblad – som har producerat en DN-artikel på två år – blir de dyra per ord. Götblad tar 40 000:- för ett föredrag hon borde hålla gratis, och facket rasar.

Just Carin Götblads inkomster bakåt:
Inkomståret 2006 – inkomst av tjänst på 1 277 181 kronor.
Inkomståret 2007 – inkomst av tjänst på 1 345 526 kronor.
Inkomståret 2008 – inkomst av tjänst på 1 845 183 kronor + sociala avgifter, nalle, tjänstebil, hälsovård, kontor, assistenter…

(Carin Götblad fick lämna sin post som Länspolismästare i Stockholms län efter alla affärer som bland annat avsåg olagliga infiltrationsärenden märklig hantering av större narkotikaärenden samt de många vapen som varit i polisens ägor men spridits bland kriminella. Hon ssattes som utredare av våld i nära relationer som är polisers vanligaste brott.)

Lägg ner.
Flytta ut.
Svält ut dem.

Nu har vi ett nytt pratjobb
– Vad jobbar du med?
– Jag är mångfaldsansvarig i XX-kommun!

SD-Kuriren granskar: Oss Allas påstådda punktering av påstådda myter om invandringen
Publicerad: 17:38 24/03/2014

I fredags publicerade en rad mer eller mindre namnkunniga profiler en debattartikel på DN debatt där dessa i närmast triumfatoriska ordalag anser sig ”slå hål på” vad de kallar ”myter om invandringen”. Detta är dock inte riktigt sant, vare sig det första eller det andra, och det är de nog tyvärr medvetna om själva. Det enda artikeln i fråga slår hål på är åsiker som i de flesta fall inte förekommer i debatten i någon nämnvärd utsträckning. Dessutom bemöts samtliga påståenden främst med rent tyckande eller direkta felaktigheter. Läs mer

Tidigare publicerat 21 mars 2014:

Nu har vi snart en ny yrkesgrupp som ska ha miljonlöner, och det är ”mångfaldsansvarig”
1978732_275761352591998_1817128926_nAlla som läser min blogg om norra Cypern, och även den om Indien vet hur jag tar mig fram i båda länderna; rätt chaufför!

Chauffören betyder allt
Jag har använt en och samma taxikille (till vänster på bilden)  i fyra år på norra Cypern och samma richakille i Indien. Jag har också en extremt bra värd (till höger) på norra Cypern och ingår i två familjer i Indien.

Jag är superintegrerad, och jag har tidigare integrerat en afrikanska i Sverige som jobbar på Volvo som ingenjör numera.

På norra Cypern finns ingen miljardindustri som ska ”ta hand om” mig eller ”hjälpa” mig. Inte i Indien heller. De skulle inte ens komma på idén att skapa tjänster som kallas för mångfaldsansvarig.

N-dagen mot rasism. Politikerna flyr ansvar. Invandringen leder inte till lönedumpning, ekonomiska förluster eller mer brott. Att så många tror tvärtom är katastrofalt: forskning punkterar myt efter myt.

FN-dagen mot rasism. Politikerna flyr ansvar. Invandringen leder inte till lönedumpning, ekonomiska förluster eller mer brott. Att så många tror tvärtom är katastrofalt: forskning punkterar myt efter myt.

Diskussionen borde handla om bättre integration, inte hur vi stryper invandringen, skriver initiativtagarna bakom nätverket ”Oss alla”.Läs mer  – och texten är undertecknad av bland annat en mångfaldsansvarig.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds