En gigantiskt stor man

Polischefen sa att han med förtjusning lyssnade på ledaren,  Sheik Nazim på bilden, och som nyss har dött, som ofta var på TV. Man kallade honom igår kväll på middagen för en mycket god man med hög IQ, och polischefen hade träffat ledaren ”tusentals gånger”.

Han hade känt till Fukushima, en nu tre år gammal nyhet släpptes av SvT för två dagar sen men man har ännu inte nämnt i Sverige att Fukushima hade tre nya härdsmältor förra sensommaren.

Även om shejken talade politik ibland var han främst inriktad på andlighet, och jag publicerar de videos jag har hittat så får du väl undersöka själv om du vill hur han tänkte.

Mannen som har skapat miljoner efterföljare i hela världen som skrotar religionerna på många sätt för det är andligheten som är den viktiga, inte något annat.

imageDe anser att Gud ser oss jämt, som ett exempel, och då funkar det inte att vara ond, falsk eller dysfunktionell. De dömer aldrig någon, de vill vara förebilder  och inspirera andra att leva ett skuldfritt liv.

Sultanen, till höger, har i vart fall högandliga ögon även om man inte riktigt ser det på bilden som jag tog för två, tre månader sen efter vårt samtal – dem får man av att inte leva så man får skuldkänslor.

Jag ser den typen av folk ofta i Indien; 60% av befolkningen? Det bara strålar om dem, och det ser jag aldrig i Sverige som får allt fler präster (!) som inte tror på Gud (!), mycket sjukare kan det väl inte bli?

Hit ska jag; Saltanet.org kan man säga, och Sultanen har mejlat dem för själv är han och hans fru i Europa. Efter det kommer chauffören köra runt mig i området, för att jag ska få lokalkännedom.

  1. Mevlana Sheik Nazim al Haqqani listening

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds