Massinvandringen

Jag har kollat in i detta samhällsproblem, och det står helt klart att utlänningar lämnar landet efter 7-8 år i snitt, och man märker på Volvos beteende att de är livrädda för atrasism_elina_gustafsson_ssu_blekinget min student Liz ska göra det. Volvo letade i 1,5 år efter en svensk ingenjör men fann ingen, och nu har hon jobbet, och de bävar förmodligen. Risken att hon drar tillbaka till Nigeria är enorm även om den minskar i juli då hon gifter sig.

Liz bör ha varit i Sverige i 6-7 år nu, och jag är inte främmande för att hon hade packat och åkt hem om hon inte hade träffat sin svenske man, som jag har inspekterat noga. Då hade Volvo stått där utan ingenjör, för vi har inga. Ingenjörsbristen är enorm, många civilekonomer kan inte räkna, folk kan inte sätta sina barn i skola på norra Cypern för de skulle aldrig klara matten, och inte de andra ämnena heller för de ligger åratal efter sina jäm10397169_10204217458184736_3845480000103321727_onåriga på ön. Få utifrån kommer att vilja ha sina barn i den tillskruvade svenska skolan.

Jag känner indier som åkt hem då de upptäckt hur skolan inte fungerar, och personligen tror jag att den svenske Liz-mannen får packa när det börjar komma barn för jag har svårt att tro att Liz skulle ha barn i en skola där lärare inte får be ungar stänga av mobilerna för det är ”kränkande”. Eller där det är ”rasistiskt” att utvisa / skydda sig ifrån våldtäktsmän.

Det står också helt klart att vi har ett demografiskt superproblem, för få unga och för många gamla, att man ser ibland hur folk utvisats för att de har två jobb, de får bara ha ett, och sen har vi vårt kära gamla inhemska problem att svensken gillar kriminella så våldtäktsmän får man inte utvisa, enligt många. Gissingsvis åker en hel del utlänningar hem då de upptäcker det. Flyktingar lär dra hem så snart vi slutar bomba sönder deras länder.

Intressant är också vad en trafiklärare sagt mig, som utbildar på buss och långtradare, nämligen att 50% av eleverna är enormt ambitiösa men efter tre, fyra år i landet är de ”försvenskade” och lathet dyker upp, och 50% har inga ambitioner alls, de vill inte ens bli bussförare utan är tvingade av AF. Vi har alltså tvångsarbete. Förutom det har vi många i landet som är krigsbyten.

550 000 svenskar har dragit, 16% av befolkningen
10464253_10204157053834665_8532010956969438010_n
Sverige kan inte ens behålla sina egna, och det beror väl på att det inte finns några män, och är ett dårhus. Det jag saknar mest då jag är i Sverige är männen. Det finns inga alls, jag känner några, men på stán finns det inga män,och hur folk ens orkar leva utan männen är för mig en gåta.

Det där gäller inte bara Sverige utan säkert hela Europa, och jag har med spanjorer, portugiser och fransmän att göra just nu för en tjänst ska på sikt ut som franchasing, varför vi letar lite entreprenörer i just Europa, och hela kontinenten har samma problem; för få unga.

Jag intervjuade en nationalist nyligen som anser att vi bara ska ha svenskar i landet i princip men det löser inte det stora problemet nämligen att svensken inte har fött mer än 1,3 – 1,8 barn per par sen 30-talet. Det är och förblir grundproblemet.

Vi har tyvärr inte massinvandring, eftersom bara omkring 100 000 människor kommer hit varje år, varav den största gruppen är återvändande svenskar. Många som kommer till Sverige lämnar dessutom vårt land efter några år. Nuvarande regelverk uppmuntrar invandrare att återvända genom att bevilja tiotusentals kronor i bidrag till familjer som flyttar härifrån. 

Med den giftiga kombinationen av en havererad ålderspyramid och ett dysfunktionellt pensionssystem går vårt samhälle idag mot en demografisk katastrof. Stora delar av vårt land är gravt underbefolkat, kompetenstunga sektorer lider brist på arbetare. Det föds färre personer i Sverige än det dör varje år. Frågan är inte hur mycket invandring Sverige tål, utan hur lite. Vi unga kommer inte klara av att försörja köttbergets pensioner om vi inte blir fler som delar på uppgiften. Vansinnet blir totalt när utbytesstudenter som tagit högskoleexamen i Sverige deporteras efter avslutad utbildning. Läs mer