Matfusket

buräggBloggen vill slå ett slag för FB-sidan ”Matfusket” som gräver upp att man hittat hundkött i det vi tror är annat men de lär också ut vad som är normalt samt ger alternativ.

Jag ser deras arbete som en del i en revolution som har startat i resten av världen men så smått även i Sverige.

Du vet vad som händer då nån gör bort sig allvarligt i Sverige
bönderDå får de bli landshövdingar med egen vinkällare, och säljer man gift till folk är man en tjusig biljonär.

Det är vi själva som har allvarliga fel i våra värderingssystem för dels köper vi giftet och dels beundrar vi rövare.

Nu säger forskare att Svensson misstror den offentliga sektorns tjänstemän vilket är glädjande för det kommer driva fram hederliga ämbetsmän för det är dugliga tjänstemän som måste rensa upp.

På samma sätt måste vi själva börja rensa upp runt oss
matNär jag sätter ut en kändis namn i rubriken får den artikeln tre gånger eller fler besök än andra och nu senast var det ”Läckberg”, som är ohyggligt poppis trots att hon inte kan skriva men hon är duktig på marknadsföring.

Ett skönhetsföretag sökte ge ut ett billigt läppstift, man hade en enkel hylsa, och det gick inte att sälja. Man doppade dem i guld, fyrdubblade priset, och de gick att sälja.

I mitt badrum finns en ansiktskräm ifrån Indien, förpackningen är en enkel plastburk, och krämen är en ren naturprodukt – vi får i oss mycket gifter via kosmetika – och jag gav 12:- sek för den. Yes, jag har ett lager i kylen.

I väst finns sämre och när jag öppnar burken är det som en liten skål i den, som är fylld med sämre kräm, och som kostar 900:- – 3000 sek.

Revolutionen handlar mycket om att vi själva måste sluta upp med att vara dumma i huvudet och åtgärd ett är att se över maten för med ren och frisk mat kommer du kunna tänka bättre och du blir lugnare.

avocado

bananer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds