Melker får personskydd

Det var som attan! I normalfallet skiter polisen fullständigt i företagare. Melker säger att han kommer ifrån en liten by och inte såg koderna.

Jag tror honom
Man blir inte speciellt streetsmart om man växer upp i klorofyllen bland råmande kor, och nu önskar jag Melker Andersson sinnesro för den stress han talar om är livsfarlig och dödande. Det spelar inte så stor roll om det är undre världens maffia eller SKV-maffian man har efter sig; det blir samma effekt.

– Jag hade en dröm om att få syssla med gastronomi, att få laga mat, driva krogar. Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle hamna här. Det har gjort mig fruktansvärt illa. Jag är en annan människa i dag, nu förstår jag vad det är att leva som en fri människa. Jag är inte fri, jag lever i en mardröm.

Men hur kom det sig att du inte såg signalerna tidigare?

– Det låter kanske fånigt, men jag är en enkel person, kommer från en liten by mellan Gävle och Sandviken. Jag kan inte koderna, förstod inte.

Vad händer nu?

– Jag måste ta det lugnt, inte göra någonting drastiskt. Jag vill tro att jag är en viktig kugge i mitt företag som jag älskar. Men det kommer att dröja en bra stund innan jag är tillbaka till hundra procent. Källa