Mina energikillar

sbig

Jag har studerat energifolket i säkert tre år nu, och Tom är en av de jag gillar mest, samt David Palmer och båda är inspirerande och det är lite trist att svenskar lärs att astrologin enbart är flum.

Numera kan man höra folk säga på en middag att de påverkas av månen, och det är rätt nytt. Det kunde man nog inte säga för tjugo år sen utan att hamna på dårhus. Svensken är extremt stagnerad och de som reagerar nu över hur sd t.ex. behandlats i riksdagen då de kom in ska veta att det var ännu värre då kd:s ledare Alf Svensson kom in i riksdagen.

Jag har personligen upplevt en kväll på Operan på 80-talet, efter riksdagens högtidliga öppnande, då han fick stå solo. Det var luft runt honom i en omkrets som var cirka 20 meter i diameter, och ingen mötte hans blick, det var ”förbjudet” att tala med honom, än mindre svara. När han skulle tala i riksdagen gick folk ut. Det blev mediestorm då Alf Svensson sa att det fanns folk som fuskade med bidrag. Ett tag trodde jag att Svensson skulle tvingas lämna landet av säkerhetsskäl.

Före honom var sossarna nya, och deras ledare fängslades. Vi är ett mobbarfolk utan tvekan, och det måste bero på att vi är ett brännvinsland; ett naturfolk och inte ett kulturfolk, och eftersom vi inte är ett kulturfolk fnyser vi åt astrologin t.ex. eller rättare sagt föraktar den. Folk som gör det missar mycket, som jag ser det. Jag själv har använt den sen 70-talet för att få igång samtal om fosterbarnens riktiga identitet t.ex. men det är först nu jag grävt mig ner i ämnet ordentligt.

Tom önskar happy new moon
Happy New Moon in Cancer!  I’m actually picking up on some melancholy feelings since the Sun entered Cancer last weekend.  Some of those past feelings that are getting stirred up these days are not always pleasant, but it is part of the healing process to feel them, allow them to be what they are, and soften your heart.