Modershjärtan blöder

Jag har hittat en text, och folks reaktioner, som väl beskriver ett av Sveriges största problem och det är alla blödande modershjärtan. Moderlighet är väldigt fint, och tyvärr får inte svenska mödrar utöva den eftersom de är strängt kontrollerade av dagis och skolan men i samhället kommer den ibland till uttryck, och där saknar den motstånd, och har förstört hela väst.

En man som har ADHD äter eventuellt medicin som är narkotikaklassad
Vi leker att han gör det i verkligheten, och att Transportstyrelsen vet om det – korrekt beslut. Visst, det är en personlig tragedi men den hade väl aldrig inträffat om killen klämt ur sig att han har ADHD redan för fem år sedan? Han har uppträtt under falsk flagg i fem år? Ännu mer korrekt beslut.

Allmänhetens reaktion är typisk svensk
– Synd om! Den repliken kommer väldigt, väldigt snabbt i det här landet, och få blir rasande för att han tigit i fem år. Man undrar vad Transportstyrelsen har för rutiner då det tar fem år att avskeda en med ADHD  för jag kan i vart fall inte tänka mig något sämre yrke än det – ska vara lokförare eller pilot då – för en som har ett funktionshinder i själva hjärnan. Men här ska alla vara lika, alla ska vara lucia på dagis, och folk blir säkert upprörda för att han behandlas illa, orättvist eller vad man nu känner?

Killen är fullständigt ansvarslös som anser att det är hans ”rätt” att få arbeta vid just järnvägen, av alla ställen, för jag utgår ifrån att tågvärdar ska ingripa om lokföraren svimmar, som ett exempel. Nu anses folk med ADHD fungera bättre än andra vid stressiga situationer men man kan också tänka sig att avskedets botten är att Transportstyrelsen känner sig förda bakom ljuset – i fem år.

Vi har inte sett beslutet – bara en sida av saken
Jag säger inte att jag gissar rätt ovan – jag säger att det finns många bottnar i sånna här historier, och att Transportstyrelsen aldrig lär få 5833 gillamarkeringar = gått som drev på nätet – och 280 kommentarer. Tar media upp det är det en tidsfråga innan killen får tillbaka jobbet och ordförande för Transportstyrelsen får avgå för det finns inte en käft med ryggrad i det här landet. Få som tar ansvar dessutom, stygga beslut och chefsbeslut vill ingen fatta.


5 833 personer gillar detta; 280 kommentarer
Fick precis benen undansparkade av Transportstyrelsen som gav mig in direkt sparken från min tjänst som tågvärd efter 5 prickfria år på rälsen där jag servat Stockholms pendlare med bästa servicen och med mitt ständigt vakande öga har jag hjälp diverse pendlare ur situationer andra aldrig skulle klarat av eller ens lagt märke till.
Previa och Transportstyrelsen har tagit beslut att min adhd är en sådan funktionsnedsättning att jag inte får vara kvar på järnvägen.
Detta går att överklaga men jag får istället plocka tidningar vilket aldrig kommer ske då jag har rätt till min prickfria tjänst som ombordarbetande tågvärd!

Önskar det öppnas en ny lucka med ett nytt arbete där jag får platsa in med min ADHD som Transportstyrelsen ser som en böld med deras personliga tycke.

Hur hittar jag en person som vill kriga för mina rättigheter??

Ärlighet varar längs eller??
Källa