Nato in i Sverige, se upp i Sydsverige

9natoVi är redan med i NATO, statsministern höll öppningsanförandet på ett NATO-möte nyligen, och för 30 år sedan hade detta inte varit möjligt därför att sånna som Tage Danielsson och Astrid Lindgren och inte minst Cornelis hade levt djävulen.

De hade med stor sannolikhet vrålat redan då hela landet rustades ned för att motivera ett NATO-medlemskap.Libyen-Sverige-skickar-plan-imagesCADO8RPI1-225x182

Det som är absolut intressantast är att vi deltagit i två krig utan att folk ens förstår det, och få ser på Sverige som en krigarnation. Utomlands vet många att Sverige är ett farligt land, och hycklarnas land.

Vi har just firat att vi haft hundratals år av fred
Det räknas alltså inte då vi skjuter huvudet av folk. Om jag säger på en middag att vi har varit i aktivt krig i Afghanistan tror folk att jag är knäpp.
– Vadå? Vi har ju hjälpt dem!

Putin har sagt att hela Europa är ockuperat via just NATO, och oavsett om han har rätt eller fel är det så han ser på det. Det han också ser är att NATO-länder kryper allt närmre Ryssland, som idag är omgivet av missiler ruunder-ockupation_1nt sina gränser sen 8-9 år tillbaka, och då började Putin rusta på allvar och satte på allvar igång hela näringslivet för att tjäna mycket pengar.

Putin har förbjudit adoptioner till bland annat Sverige, och det har vi sexualiserat till 100% och torgfört att han ogillar bögar. Han gör inte ens det. Ryssarna har en ny lag som förbjuder sex-reklam till unga.

Jag kan inte se annat än att han förbjuder adoptioner därför att han räknar med ett krig eller så vill han skona ryska barn från att växa upp i ett dårhus? Putin har övat atomkrig över våra vapenfabriker – vi är det andra största ryska_bombplan_1027942alandet i hela världen som producerar vapen per capita. Om jag vore Putin skulle jag slå ut dem först med start i Skåne – en enda atombomb över två, tre ställen i Sverige så är man av med världens andra största vapenleverantör.

Trots att Putin övat atomkrig (!)  över Skåne fortsätter folk att köpa hus där och flytta in, och jag tar mig för pannan! Ja, det har ju inte stått i Aftonbladet att Skåne torde vara världens farligaste plats för de lär inte ens bli förvarnade av att det smäller nån annanstans först – det lär nämligen smälla just i syd-Sverige och Skåne först.

Inte ens folk med IQ fattar allvaret
När Sverige släpper inrasism_elina_gustafsson_ssu_blekinge NATO ”officiellt” – alla vet att vi redan är med – är det en signal till hela öst att nu är ryssarna instängda, omringade av dårar – ondskefulla dårar.

Du kan bara studera rasisttjafset – pressen kan snacka hur mycket skit som helst om ryssar men Gud nåde den som säger att en afghan är en våldtäktsman som bör utvisas t.ex. vilket han inte är för han är influgen legosoldat som våldtar svenska kvinnor eftersom vi krigat i hans land.

Massvåldtäkter har använts i alla tider i krig.61093-20100412200430

Bilden till höger föreställer Kiviks marknad, inom kort
Bilden längst ner visar vår ”hjälp” till Libyen, och den som inte förstår att vi är i krig är dum i huvudet, och den som tror att man kan skjuta sönder länder utan konsekvenser är ännu dummare, och den som inte fattar varför just afghanska killar våldtar i Sverige ska väck – kallas för evolution.

Aftonbladet konstaterar, rakt upp och ner, att nu är NATO på väg in…  De utreder senaste brännvinssorterna bättre.
Läs mer


Så hamnade Sverige i krig
– 99,99% av svenskarna vet inte ens att vi är det.
Svensk hjälp:

lbya-before-after

 

ryska_bombplan_1027942a

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds