Ni har män i Sverige!

Lena Holfve har delat Thomas LÅngkvists status.
Hör upp. Vi är inte tvungna att betala skatt som går till sånt som inte angår oss. Jag vet med säkerhet att den största delen av skatten vi betalar går till finansiering av tillvekning av vapen och finansiering av krig i andra länder.

Den skatt som innefattar mig är parkarbete, sophämtning, dagis, skola, sjukvård. Resten som inte angår mig och mitt samhälle är inte jag tvungen att betala Och detta vet jag med säkerhet då jag nu lärt känna flera i min umgängeskrets som tagit sig ur detta omedgivliga skatte tvång. Och så länge vi står och betalar skatt som finansierar krig i andra länder kommer detta att fortsätta, vi har alla som omedvetet betalar medgivit delaktighet i vansinnet som bankvärlden sysslar med bakom kulisserna för att upprätthålla det korrupta banksystem, vi alla kan stoppa krig tillsammans, alla kan göra någonting för att sluta finansiera sådant vi inte stödjer. Det är inte våran skyldighet som medborgare

Nu när jag är medveten om bart min skatt går så har det blivit en moralfråga att inte längre vilja medverka, om jag dock fortsätter betala skatt med denna vetskap så är jag också per defenition medskyldig till alla krigsoffer runt om i världen som jag fortsätter och finansiera.

Ring Skatteverket. Kräv att få veta vad era skattepengar går. Det är dags att ta ställning, alla måste börja ta sitt demokratiska ansvar, i annat fall så är tämligen mänskligheten inom en snar framtid ett minne blott.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds