Regler för läsare

Jag förtalar ogärna folk med tre undantag; Djävulen, Satan och Tännsjö…

Därför är det så farligt med självcensur
I ett öppet samhälle är det faktiskt inte enbart sakliga uppfattningar och åsikter som får dryftas och vädras. Även osakliga, illa genomtänkta, rent ut sagt dumma och till och med extrema åsikter får uttryckas. Detta är öppenhetens grund och därför är självcensur så farligt, skriver prästerna Annika Borg och Christer Hugo i en replik.

Tännsjö skriver att vi inte behöver ”dalta” med kristendomen för de kristnas skull. Men det är således detta vi ska göra med muslimer och islam? Här underblåser han just de rörelser som hävdat att det ”daltas” med muslimer och att ”vi inte får tala om det”.DN

Tidigare publicerat:
En läsare kallade en annan mer eller mindre för ”idiot” idag, och jag vill inte se personangrepp i kommentarfältet. Man kan ha tänkt fel, det är tillåtet. Man kan vara obildad, inte ovanligt i Sverige idag. Man kan tillhöra den delen av befolkningen som är djupt indoktrinerad. Det är mycket man kan vara om man är svensk och det är tillåtet. I denna blogg får man tycka precis vad man vill – men inga personangrepp. (Ansvar för det egna ordet DN)

Skilj på sak och person
Det är just för att folk håller på så – jagar andra för vad de tycker – som för få tycker något i landet, och det är stagnerande för oss alla. ”Sanningar” har dessutom den egenheten att de ofta får fötter. Det som var inne igår är ute idag.

En annan läsare önskade se mer av Kay Griggs:
Hade hon vågat tala ut i Sverige?

Hon är känd för följande: US Navy Insider Kay Griggs on how the ’elite’ manipulate through sexual blackmail

If you don’t who this lady is, you should. Kay Griggs, just watch and listen.