Nordkorea och hånfullheten

varningAftonbladet har hämtat information ifrån hånfulla människor på Twitter, och de publicerar nån löjlig bild på presidenten. Eftersom hånfullhet är ett drogsymtom kan vi vara säkra på att samtliga inblandade, utom presidenten, är fulla eller påtända i en sån omfattning att de dragit på sig detta klassiska drogsymtom.

Nordkoreas ledare och armé framställs som en idiot och en lekstuga, och det är en projicering eftersom det är Aftonbladet som är en lekstuga. Projiceringar är ett annat klassiskt drogsymtom.

Låt oss därför studera själva, och med anledning av Nordkoreas hot att angripa väst med atomvapen och speciellt som 5-6 miljarder människor ber dagligen till Gud att de ska göra slut, en gång för alla, på mördarna i väst.

Tre miljoner soldater är tydligen specialtränade för att gå ut i krig mot USA

North Korea – Airforce Ready ”To Reduce Enemies To Ashes”

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds