Inga fastkedjade utemöbler

Nu har jag, under flera resor, varit i alla öns hörn, och jag har inte kunnat se fastkedjade utemöbler vilket jag ser till och med i lilla Arboga i Sverige. Det beror givetvis på att vi har enormt hög kriminalitet medan här inte finns någon på norra Cypern.

Jag kan vistas utomhus nattetid eller åka långt upp i Karpaz solo och få vara ifred
Jag vet att Jan Guillou skrev att det inte finns någon ”våldtäktsvåg” i Sverige, och jag vet vad han menar. Vi har förändrat innebörden av ordet ”våldtäkt” med påföljd att vi nu fått näst flest i världen. Men det räcker så bra så med dem som är. Här hade de en för fem år sedan.

Sexköpslagen finns bara hos oss, vad jag vet
Om du reser hit ska du tänka på att nattklubb = bordell och diskotek = dansställe. Här ger man sig inte på att lagstifta i folks trosor och kalsonger, utan det står dig fritt att arbeta som sexarbetare. Gör du det här sker det förmodligen på en av nattklubbarna. Det är inte ens skamligt och ett resultat är kanske att de helt saknar våldtäkter?

Hos oss räcker det med att en heltossig tidning släpper ett rykte – mitt i valrörelsen – om att Littorin ska ha köpt sex så är det godnatt med honom. Det är en av de saker jag inte kan berätta här. De skulle inte ens förstå att vi lagstiftar om privatsaker, och än mindre fatta att en minister kände sig tvingad att avgå för att han kände, vad jag förstår, att han inte skulle klara av drevet. Hyenaklubben.

Stöldlagen är mycket gammal
Vi klarar inte av att efterleva den, eller döma dem som bryter emot den, varför ”Svensson” numera måste kedja fast solstolen! Men trots att vi inte klarar av ens denna triviala lag skapar vi nya och nya och nya lagar i en sådan strid ström att jag knappt kan hålla reda på dem. Vi vill skapa ”det perfekta samhället” och ”den perfekta människan” och det får bara inte finnas sexköpare i vårt fina land, basta! Alltså lagstiftar vi emot det med ena handen och med den andra kedjar vi fast hela trädgården.

Vi misslyckas totalt med att bygga ”den perfekta människan”
Om jag klär mig i usla kläder blir jag vanvettigt illa behandlad i nästan alla butiker i Sverige, och det blir jag inte här. De bryr sig inte. Det är min privatsak hur jag vill gå klädd. Om jag klär mig snofsigt i Sverige slickar folk mig uppifrån och ner. Jag vet att det är så i Stockholm, Göteborg, Malmö och på småorter. Klär jag mig snofsigt här blir jag bemött på precis samma sätt som om jag har usla kläder.

Det är fortfarande min privatsak hur jag går klädd
I Sverige är mina utemöbler uppenbarligen inte heller min ”privatsak” utan de är allmängods. Vi har nämligen helt tappat bort ”privatlivet”. Det har gått så långt att folk har fått sparken från jobbet som t.ex. barnskötare för något de skrivit privat, i sin privata blogg och under sin privata tid.

Prinsessan Madeleine torde ha lämnat landet av orsaken att hon vet, och nyligen har varit med om, att en fästmans bravader inte gick att kedja fast i trädgården. Hon väljer bort landet. Ännu fler väljer bort att bli politiker. Det är riktigt allvarligt.

Det här ska vi absolut skriva upp på listan över skäl till att utlänningar inte investerar och företag lämnar landet
Vi saknar helt och hållet respekt för andra människors tillhörigheter och privatliv. Du kan fundera på det och tänka dig att du är en amerikan som börjar sätta dig in i hur det är i Sverige: Skolorna brinner, skottlossning på gatorna, inget privatliv!!! De stora bolagen tvingas bli internationella och de får inte folk att bosätta sig i vårt land. De kan inte växa. Numera utgör storbolagen bara 0,1% av alla bolag i riket och vi måste ta reda på varför!

Help!
Den jänkare är inte ens född som inte ryggar den dag han får klart för sig att vi lagstiftar i folks kalsonger och att du måste kedja fast dina utemöbler. Får personen sedan höra att man inte ens får bestämma vem som ska ärva ens privata tillgångar och privata ägodelar helt själv … ja, då tar han första bästa flyg ut ur landet. Känner du till något annat land där man inte har ett privatliv? Jag gör det inte. Vet du något land som lägger sig i vem du ligger med? Något där man stiftar 50, 100, 500 nya lagar per år trots att allt färre ens kan följa stöldlagen? Än mindre blir folk lagsökta om de bryter mot den. Vi får bara nya brott, vi klarar upp max 30%.

Ny hemsida förföljer kändisar * Elin, som vi inte har med att göra, har hittat hem * Prinsen, som vi inte känner eller har med att göra hur han lever, tvingas leva i smyg