Noterar folk?

Tre vinalkisar, varav två gifta med varandra, som levde på bidrag beslöt sig för att jag var det perfekta offret, och en kedja händelser utbröt (som jag ska spara på för de passar i en bok och jag skriver kanske sådana senare) och singelmannen sökte pressa mig på 20.000:- för att min hund Alexandra var farlig.

Det hade kommit in så många anmälningar att polisen var i princip redo att åka ut och skjuta henne men mina domstolskunskaper stoppade det. Jag vet att de avskyr att skriva papper, och de förstod att jag skulle överklaga varför de gick med på min deal:
– Jag lovar att avliva henne själv om hundgruppen anser att hon är farlig.

Chefen för hundgruppen var på semester, och hunden fick inte gå ut, och jag satte mig därför på landet och en hundgård skapades snabbt. En dag ringde Johansson, och bad mig komma ut med monstret. Han utförde en hel rad tester som imponerade stort på mig och han använde två superdresserade polishundar, och Johansson tog av sig mössan, och Johansson sa:
– Ja du, den här hunden är ju inte farli10419533_569922659778706_1442085072903367539_ng! Hon är i det närmaste blyg!

Alexandras liv var räddat
En frenetisk ny chef inne i stan bestämde att hon skulle vara kopplad i resten av sitt liv, och jag överklagade det och Förvaltningsrätten sa som jag själv att det är inte rimligt för hunden är blyg och inte farlig. Varför skulle inte hon få bada i ån hemma?

När de utövar symtom kostar det klöver
indiasd-01-300x221Det är främst symtomet HA RÄTT de kör på i en sån här situation, och att det i botten var ett iscensatt bedrägeriförsök kan jag aldrig bevisa, om jag inte ligger på med illegal telefonavlyssning och utreder vad dessa tre talar om på kammaren, och Sverige är givetvis fullt av sånt här. Det anmäls 1,4 miljoner brott på 9 miljoner invånare.

Vad den här miljonen människor håller på med tiger alla om, och sen har man gjort det till ett flaskproblem, och det är det inte. Man ska vara klar över att det är bara i Sverige man hanterar alk-drogmissbrukarproblemet som vi gör, och vi får bara fler och fler…

Janne Josefsson skulle intervjua en, jag har Svt World kvar ett tag till, och människan drog iväg till en krog på Södermalm för att göra det. Ja, killen är väl mantalsskriven i den baren; rörig i huvudet var han i vart fall, ha-rättig samt barnslig. Han fick nog ett bättre jobb då han åkte på kokain.

Ett problemet är att lögnen är helt okej idag
Det ”händer” inget då tre lådvinsalkisar håller igång en halv poliskår, och jag upplever att svensken är extremt oärlig. Ljuga är ingenting. Den ansvarslösheten (omgivningen blir psykiskt sjuk om du ljuger mycket) sipprar uppifrån och ner.

likaVänsterpartiet vill ha läxhjälp för alla i skolan med utbildade lärare, och folkpartiet är ju kända för sin skolsatsning, och röda samt blåa laget är eniga om att vi måste ha mindre klasser, och det är den stora valfrågan för s.

De talar om lärarkrisen att folk inte vill vara lärare o.s.v. för byråkratin tar livet av dem också och nu ska Svensson lockas att rösta på röda eller blå laget för att få mindre klasser.

Goja!
45% av den nuvarande arbetskraften går nu i pension, och det kommer att fattas tusental lärare därför att det helt sonika inte finns folk. Klasserna kommer alltså att tredubblas, aula-undervisning och webb-baserad utbildning kommer bli inne samt att en analfabet-klass ska skapas.

Folk noterar nog inte att båda lagen har samma valaffisch, och än mindre noteras att alla viktiga beslut tas i Bryssel, inte i Sverige. Jag noterar sånt för jag har dömt bedragare år ut och år in, och det var också mina domstolskunskaper som dels sa mig att jag var utsatt för crazymaking och ett blåsförsök, och samma kunskaper förhindrade polisen att skjuta hunden på fläcken.

Nu avlivades Alexandra igår, efter att ha blivit förlamad då en fästing tagit sig in, men hon fick två år extra för att jag satte ner foten mot utåtagerande lådvinsalkisar som sen ingick i min mind-map jag skapade då jag funderade på om det var dags att lämna Dårhuset eller inte.

Vad jag kom fram till vet alla läsare
Men det är inte ett land som lämnas utan mer Babylon. Nu ska jag hoppa i poolen, innan de ryska barnen vaknar och ockuperar den. De får gärna det; framtiden tillhör de unga, och de behöver en stark fysik om de ska reda upp den röra som 40-50-talisterna lämnar efter sig, i vart fall i väst.

I öst anser man i allmänhet att demokratin är mycket farlig för den leder till att ingen bestämmer någonting, och allt blir kaos, och man ser den som smitning ifrån ansvar.

Om jag som chef frågar personal om de tycker att vi ska göra si eller så (medbestämmanderätt) kommer folk stirra på mig för jag har just avslöjat att jag är rädd för att ta ansvar. Jag försöker skyffla över mitt ansvar, som jag har betalt för att ta, över på personal, fyyy på mig!

Jag undrar vad polischefen gjort här med farliga Alexandra?
seralFörmodligen hade han läst av att tre lådvinsalkisar körde HA RÄTT och crazymaking och att hunden visade sig vara blyg är ett bevis i sig på det, och jag tror att han hade vänt på det hela.

Polischefen, till vänster på bilden, hade inte åkt ut och skjutit dem på plats men jag är rätt säker på att han krävt att de tog hand om sina dryckesproblem samt sluta tracka grannar.

alexandrafikarMinst två man hade avdelats för att se till att de kom iväg till doktorn för hunden var inte farlig. Hon var i det närmaste blyg, i verkligheten. Fylldille, alltså. Polischefen har betalt för att ta ansvar, och han har medborgarnas krav på sig att ön ska vara harmonisk. De klarar upp 99% av den lilla brottslighet vi har, och jag håller med rikspolischefen som säger att de löser problem, och i Europa samlar man på dem.

Hur som, Alexandra tackar för kaffet, och alla sina upplevelser med de där människorna.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds