Nu lämnar vi dem…

DSC_4489…och återkommer på barndopet!

Förutom att det var ett väldigt roligt bröllop är det ett faktum att Elisabeth är en rasande bra människa och hon har en enorm IQ, liksom sin man.

Det ska bli roligt att få följa Elisabeth i vårt land och/eller om hon en dag beger sig hem igen.

I snitt stannar arbetskraftsinvandrarna i 7-8 år, och man märker på Volvos beteende, redan vid anställningen av Elisabeth, att de är nervösa eftersom hon är en stjärningenjör som sysslar med en ny teknik världen aldrig sett förr.

SÄPO är säkert också nervösa… eftersom maken dataingenjören håller på med JAS-plan, och man ser väl helst att båda slår sig ner nu i Arboga och jobbar livet ut – i Sverige.

DSC_4510Risken finns att ”alla” lämnar Sverige om vi inte får ordning på rasisttjafset i riket, och t.ex. börjar deportera våldsverkare.

Mia tog hem segern
Min gamla massör Mia, till vänster, tog nog hem segern därför att hon och en kompis samt barnen sjöng en egenhändigt skriven ”dansbandslåt” tillägnad Elisabeth och Patrik, och som innehöll Mias och Liz sammanflätade historia.

Hur de först möttes, och Mia bjöd Liz på vin och ost, och Liz dricker inte vin, och tycker inte om ost…

Jag är inte förvånad egentligen för Mia är en kanontjej, och de finns fortfarande i småstäderna men lyser med sin frånvaro ofta i Stockholm som är Dårhusets nav.

Två intresserade nyblivna makar… som lyssnar och lyssnar.

DSC_4493

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds