Nu ska vi ta ut svängarna

Kan Lindhs socialdemokratiska systemfel ha inneburit hennes dödsdom dagen hon hafsade igenom ärendet med de två egyptierna?

Var Mijailovics förvirrade påhopp på någon han identifierade som en politiker i själva verket en dödsängel som med kort varsel kallades in i livets spel? Läs mer

(Jag vet, man kan tro att killen är helt rubbad, men jag har talat med honom, och han är inte rubbad, möjligen udda, och han har en hög IQ, och jag har respekt för honom därför att jag har testat honom. Han fick kolla på mig, och han tog fram saker som bara jag själv och nära vänner känner till t.ex. att jag som barn träffade på ett riktigt elakt Kylskåp. Det är aldrig offentliggjort – mer än nu.)

Vi vet alla hur nära nog 100% av svenskarna ser på Anna Lindh
Hon var mycket skickligt mediatränad, och svenskarna känner inte till att hon låg bakom att 500 000 irakiska barn mer eller mindre mördades, och nån kan möjligen minnas att hon låg bakom att egyptier utvisades, och inte bara det; CIA släpptes rakt in och kunde jobba ostört.

Nån känner till att hennes man släppte ut 50 000 farliga psykpatienter i början av 90-talet men de flesta beskriver en fantastisk människa, kunde blivit s-ledare, och alla vet att hon mördades av en invandrare.

Jag har sett nån muttra om att hon aldrig var hemma hos sina barn, och att det är synd om dem redan för att de hade en gammal pappa, som nu också är död. Man behöver ju inte göra sig med barn med lastgamla män, och speciellt inte om man anser att barn behöver föräldrar, också en pappa. Maken dog 2010, 67 år gammal, och efterlämnade två söner som då var 19 och 16 år gamla. (Jag blir alltid arg på sån´t för min farfar fixade ungar så jag har bröder, som är snudd tio år äldre än sina fastrar, och de fick hanka sig fram för mor+far mulade givetvis.)

Jag brukar läsa denne svenske energikille ibland, som ibland skriver saker som får en att studsa, och som jag ser honom är han socialdemokrat av den gamla sorten, och väldigt upprörd på alla borgare men han har integritet, och nu klämmer han ur sig: i själva verket en dödsängel som med kort varsel kallades in i livets spel.

Mijailovics skulle alltså användas, några minuter, får sen livstid, mat och husrum, skydd mot sin egen enorma aggressivitet (högg sin alkade pappa med 17 hugg) och kommer sen ut då han har lugnat ner sig, och måste av sociala skäl lämna landet, och sen får han en hyfsad ålderdom i familjens hemland???

Och varför skulle en dödsängel gripa in?
Ja, man kanske inte kan mörda 500 000 irakiska barn, peppa gubben att släppa ut 50 000 skitfarliga människor, och eftersom dum, dummare, svensk aldrig ser något måste Gud gripa in.

– Nej, jag sa inte alls att jag (eller han) HAR RÄTT, det här var bara en tanke.

Lindh dog förgäves (Ulf Nilsson)

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds