Ny DNA?

Om nu alla mina läsare har börjat fundera på frågan VEM ÄR JAG? är det dags att fundera på framtiden därför att de unga behöver oss som vet vilka vi är.

Om du kollar på en skolgård ser du att barnen idag är helt annorlunda än vad de tidigare generationerna har varit för alla före har tävlat; först över målgången! Den nya samarbetar. Det sägs också att indigobarnen tänker och handlar helt annorlunda och Lee talar inte om dem i denna video men väl om nya människor, med ny DNA.

Det man anser sig veta idag om indigobarnen är att de har en annan uppsättning DNA än vi andra, och att de ligger runt 160-170 i IQ.

Jag har funderat mängder med timmar på indigoungarna, och jag kan inte se annat att de kommer få problem med sina barnsliga föräldrar som ska ha alla att vara lika, och som ser ungar som projekt.

Det är därför det behövs vuxna i ”den gamla världen” för att stötta de nya, förutom att det är kul att känna sig själv, och trivs man med sig själv är man heller aldrig ensam.

Lee säger i princip samma sak som Sultanen sa mig, som dök upp plötsligt på norra Cypern, nämligen att universum / den högre makten / Gud kommer med väldigt många jokrar nu, och en sak som är nytt med dessa nya människor är att de kommer att vägra kriga. Jag tror på det, och jag känner flera indigobarn redan.

Tipsa vänner om serien om identitet; vi skulle behöva bli fler som inte köar efter årets julklapp.

www.indigochild.com

 Hur ser man att någon är indigo?

Är du ett vuxet indigobarn?