Ny frisk VD?

Praktikertjänsts vd och koncernchef Carola Lemne är ny vd i Svenskt Näringsliv, och intervjuas i morgonsoffan och människan låter (nästan) helt frisk! Hon gillar feminism i begreppets ursprungliga tolkning; att kvinnor och män ska ha samma möjligheter, och dit är det långt om 50% av alla våldtäktsdömda män är oskyldiga vilket jurister har sagt mig att det kan vara så illa.

Hon berättade om ett samtal med SL:s chef som sagt att halva styrelsen vill att han ska misslyckas, och det är modigt eller dumt av henne att föra det vidare. Vi får väl se om han talar med henne mer? Man ska vara försiktig med vad folk sagt en i förtroende, och jag tror säkert att det är sant men bör sägas offentligt av SL:s vd själv.

Lemne vill sätta fart på arbetskraftsinvandringen, och det kanske är hennes vision men hon har små chanser att lyckas för det är bara 1% av de som vill byta land som vill till Sverige; som är mörkt, kallt, snålt och stagnerat. De flesta främmande du ser på gatorna är inte arbetskraftsinvandrade utan flyktingar ifrån de krig EU och USA drar igång för att pressa upp unga till Europa då vi står med  för få unga och för många gamla.

De är krigsbyten, och ofta väldigt ovilliga
Jag talade med en igår som utbildar dem till bussförare, det saknas ett par tusen sånna bara i Stockholm, och dels ville de inte bli det – men har tvingats av AF – och dels känns berättelserna om dem som om de är krigsskadade, vilket man blir om man tas som krigsfånge och förs till Europa, för att bli tvångsbusschaufför. Svenskar vill inte köra buss i Stockholms innerstad. De vill kröka och förnedra busschaufförer på helgerna.

Läraren jag talade med sa att ungefär 40% av eleverna är helt ovilliga, och kan inte tänka sig tanken ens att föra fram något så stort som en buss med 50-60 personer som skrålar i den.
Men de måste, det har AF bestämt. De får ingen mat annars. Men de gör vad de kan för att inte köra upp…

Det är inte lätt att vara krigsbyte i det vedervärdiga Europa som inte blir bättre av att Lemne avlöstes av Margot som tjatar om klimatfrågan…
Nu är det snart sex år sedan precis hela världen fick veta att klimatfrågan är en bluff. När ska TT ta i det? Jag tror att svenskarna är det enda folket i hela världen som inte vet det.

Ni har i vart fall en mycket skum TV här i landet.