Nytt bolag ser dagens ljus inom kort?

rejälpensionTillväxtverket bedömer att de svenska företagens administrativa regelkostnader uppgår till cirka 90 miljarder kronor per år. Därtill kommer myndigheternas egna administrationskostnader. En miljard är tusen miljoner.

Min nya IT-tjänst ska översättas i sin helhet till först spanska, sen tar vi ett språk i taget framöver, och det görs nog av en byrå i Nigeria, och sen är det väl inte en dum idé att driva ett bolag därifrån på sikt med mig som konsult, och driva det som jag brukar driva bolag; juste.

Min roll är främst visionärens och energigivarens
Jag är inte lagd åt det hållet att jag gör pengar på andras arbete och snor stålarna själv vilket är Europas elits sätt att handla och tänka, och som lett oss till världskrig efter världskrig förutom att vi är hatade av fem miljarder människor ungefär. Ni skulle se i Indien då 35-åriga dyngfulla svenskor vräker in på lyxkrogen… och de tror verkligen att de är förmer.

Rekordet hos oss är de som sitter på SKV och rånar folk illegalt, för att dra in stålar till hela familjen byråkrater, och det står i Mikael Wokanders bok ”Skattmasens manifest” att de har lönebonus då de slaktar bolag, och jag har tyvärr inte kunnat hitta fler belägg för det – inte för att jag tror att Wokander ljuger men det är alltid bra med minst två källor.

De hade lönebonus under Anitra Steens tid på SKV men det ska ha upphört när hon hade torpederat svenskt näringsliv färdigt, men sitter möjligen kvar i väggarna?

10354955_624716154288549_3622401420158323457_nJag tar inte i ett enda administrationspapper mer i resten av mitt liv, no way.

Inte vill jag delta i Europa
Tiden efter Napoleonkrigen 1815 och fram till första världskriget 1914 kan ses som nationalismens och imperialismens stora tidsålder.DSC_4420

Jag ska i vart fall utreda möjligheten att köra även ifrån Nigera.
– Om ett år har vi ett kontor där, sa redaktören igår. (D.v.s. jag har en bostad även där.)

Vår engelske redaktör är i botten jurist, gift med en bankjurist, varför jag har det jag behöver inom den familj som vill se mig där på plats, så snart jag kan och vill.

Han bör kunna skapa ett bolag på tre minuter
Jag fick reslust till Nigeria i går då vi åt middag i Kaknästornet, givetvis. Finns ju inget annat ställe att släpa afrikaner till, och det blev en verklig succé.

Ut med båtarna från Nybrokajen i två timmar, och sen Kaknästornet!

Nu MÅSTE jag jobba!

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds