Obama i hennes hjärta

indexI trettiofem år har jag haft småkoll på en tjej, som vid 17 års ålder flyttade ihop med en av sin fru ratad 35-åring till psykopat, och flickan fattade inte själv att det oftast finns starka skäl om man knatar ut genom dörren även om man har en hel drös barn. Det är begripligt då man är ung.

Hon trodde att hon fått tag på kungen av Stockholm, och nu 35 år senare sägs det att hon gråter jämt och ständigt vilket jag då förstår mer än väl eftersom jag känner karln sen jag var snudd barn då han är i princip en av mina barndomsvänner.

Som om hon inte var plågad nog!
Jag brukar använda denna kvinna ibland som ett slags mall för hur en normal lågbegåvad svensk tänker, och folk delar friskt med sig av det på Facebook, och kvinnan älskar Obama. Den beundran delar hon med 80-90% av Aftonbladets tillfrågade publik som hoppades innerligt på att han skulle bli omvald.

Sverige har en extrem nyhetscensur
Nu vet nog inte svenskarna att kongressen har börjat härja och förmodligen är det samma folk i Sverige som är helt omedvetna om det som också föraktar tyskarna för att de aldrig fattade vad Hitler sysslade med – eftersom man alltid blir som de man föraktar.

index2Kvinnan och alla andra blir förvånade den dag hela gänget runt alla krigen åker in men det kommer de att göra för det är bara en fråga om tid. Den som inte tror det kan läsa historia. In åker de; Obama, Bush, Clinton – alla.

Eller så är det så illa att hon faktiskt inte kan läsa av psykopater?
Eller så kan hon det – det är därför hon gråter – men hon vågar inte gå? Hon kanske minns allt han försökte – men aldrig lyckades – göra med frun som gick, och det vill hon inte uppleva ens en tiondel av?

Unga småflickor borde lära sig det att om frun har gått är det något som är fel!
Jag har alltid tyckt synd om henne för när hon flyttade in 17 år gammal hos en 35-åring, vars ena son rev köket, tyckte hennes egen mamma och pappa att karln var charmig och då är man inte riktigt frisk om man stöttar att ens 17-åriga dotter flyttar ihop med en 35-åring, vars fru har sagt upp sig efter 12 år, och vars son river köket.

Då blir man nog en sån som inte kan läsa av Obama.

Obamas drönarmord och bankdelning når rubrikerna
Den gångna veckans genombrott har gjort Obamas helt rättsvidriga drönarmord kända i den bredaste allmänheten. Det märker vi nu när vi delar ut massupplagan av pamfletten Ny Solidaritet. Nu är Obama och hans medmördarbroder och säkehetsrådgivare Joe Brennan öppet villebråd. Amerikanska kongressen kräver nu ut det ena inkriminerande dokumentet från Vita huset efter det andra. Redan har Obama och den brittiska imperiepolitiken försvagats så att en första möjlighet till fredsförhandlingar om Syrien har uppstått, liksom en fortsatt islossning för bankdelningspolitiken.

Hjälp till att sprida den nya pamfletten och våra unika nyhetsrapporter. Det går att länka till dem via nätet. Pamfletten kan också beställas för utdelning till bekanta eller debattörer som borde ha den. Beställ här för 10 kr per st. Stöd kampanjen också direkt ekonomiskt så vi kan finansiera resor för kampanj i Sveige men också för gäster till konferensen för det internationella Schillerinstitutet i april i Tyskland: PG 34 15 59-3. Läs mer

En hemsida i USA som håller reda på Obamas alla lögner

Did OBAMA KILL Andrew Breitbart?

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds

1 kommentar

  1. Det enda som Obama inte ljög om var om en paramilitär arme till hans disposition inom USA; Obamaniacs, inte olikt Hitlers SS.

Kommentarer inaktiverade.