Olof Palme var skådis

Det skrev bloggstammisen Tomten, och det fick mig att kolla om energikillen sagt något om saken, och jag fann att även han har räknat ut att nio av tio svenskar är ett pack. Men han skriver det inte riktigt så utan att hela folket är ett pack med individuella undantag.

Det är samma energikille som sagt att Sverige är under en ond demon mellan år 2002 och 2020, och han är ofta inne på att gamla nassar återfötts till just Sverige. Nåt skit är det, och de mörka energierna är kraftiga, och värre i södra Sverige än i norra. Min operatör har sagt att den psykiska ohälsan har bara exploderat, och det beror givetvis på att ungar inte ens får knyta an i Sverige, de berövas sitt kön, sin identitet – allt.

Ovanpå det få de lära sig en offerkultur samt curlas, och de kan inte ta ansvar varken för sig själva eller nån annan. De flesta växer upp i felvända barnvagnar, och lådvinerna och drogerna går fram som en tornado. En ung man med många barn har just fått ensam vårdnad, och sist polisen var hos mamman såg de inte ens golvet för all skit, och jag har tipsat om skyddad identitet för damernas pojkvänner brukar vara duktiga på harm, hat och hämnd.

Sveriges nationalsjäl kan sammanfattas med Månen i egocentrerade Väduren, radiostyrd från disponenten Mars i Oxen: ”Jag och mina materiella behov”. Hur intressant, 1-10, är en sådan människa? Det är som om den psykologiska mognaden kom av sig efter bebisens orala stadium. Sekularismen skriker sitt degenerationens språk genom det svenska nationalhoroskopet.
Reinfeldt kallade i sin tid svenskarna ”det sovande folket”, men då med hänvisning till att de skulle vara socialdemokratiskt ”sövda”. Men detta är alltså inte sant, det är något djupare som ligger bakom den framväxande separatismen och egoismen i landet och den allmänna sekulariseringen i väst har troligen skapat värre röta i Sverige än på annat håll eftersom vi till att börja med lever så avlägset från det Europa där kontakterna mellan länderna är tätare. Läs mer

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds