Om du inte mår bra

Ja, då beror det med stor sannolikhet på att du är förgiftad samt försurad.
Hur det är med ditt PH-värde mäter du genom att köpa en PH-sticka på Apoteket.
Kör filmen nedan, mät ditt PH, och fixa det, och i väst är folk försurade och det fixar du genom att få i dig rätt mat som fixar försurningen – har du här – och du kommer snart att upptäcka att du mår så oändligt mycket bättre då du har ett PH-värde avsett för människor och inte för grisar.

Här är en artikel om västmaten, och det är steg två; sluta köpa och äta grismaten de säljer; processad ”mat” och håll dig till riktig mat. Ta det steg för steg och lär dig att t.ex. äta en avokado varje dag – världens bästa mat.

Läs mer om västmaten.

pluraSteg tre är att äta hjärnmat; blåbär, valnötter, avokado, 75% mörk choklad, och sabba inte alltihop med alkohol som är inplanterat via kändisar, filmer, idoler o.s.v. i väst för att få fram en superkorkad befolkning. Vi har alltid varit ett brännvinsland men nu krökar mödrarna och det är nytt, och en garanti för att det ska gå åt helvete eftersom de bär på nästa generations ägg.

(Du kan surfa på orden ”brain food” på nätet och på Youtube och återta skallen.)

Vi har det inte alls i öst; finns inget kändiseri alls på samma sätt utan här är det nog snarare fint att ha huvudet på skaft, kunna något, och jag t.ex, kallas ofta för ”Judge” – det är ett smeknamn på mig – för man vet om att jag har suttit i domstol då det märks eftersom jag lägger märke till saker som går andra förbi.

Apropå domstol; sluta ljug, sov bättre.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds