Om Lena Holfve

Bloggen är författad av Lena Holfve.

Jag är politiskt och religiöst obunden, och ger mig med förtjusning på allt och alla. Bloggen innehåller 14.728 artiklar.

Den är inget för svaga, oärliga eller fega
Tillhör du dem? Då får jag be dig att lämna bloggen, nu.

Du kommer ändå bara att bli skitsur, och få något nytt att gnälla över. Jag har faktiskt lite krav på mina läsare. Det har jag alltid haft.

Välkommen!
Love Lena

Bibliografi
bok1Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag
Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren
Botten upp (1989), Rabén & Sjögren
Utanför (1989), Rabén & Sjögren
Könskriget (1988), Rabén & Sjögren
bok2Fyy 17! (1987), Rabén & Sjögren
Huddingegruppen: ”-norra Europas främsta narkotikaspanare-” (1986), Pseudonym – spökskriven åt polischef Gösta Claesson, Rabén & Sjögren
Mordet på Törnrosa (1985), Rabén & Sjögren
Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia
bok3Häktad på sagolika skäl (1984), Rabén & Sjögren
Älska lagom (1984), Rabén & Sjögren
Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, Rabén & Sjögren
Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande ”Indoktrineringskampanjen”, Gidlunds

Livet i korthet:
marieberg

Född 1953 på Sabbatsberg, familjen lämnade Stockholm 1960 och inköpte sjöfastigheten Marieberg i Malmköping då modern fick ett arv.

Återvände till Stockholm i tonåren och efter skolan var det uteslutande arbeten med människor; Långbro Sjukhus, ålderdomshem, Barnens Ö, nämndeman, drev ett storfosterhem i Solna och Stockholms kommuns regi på 70-talet.

Arbetade som yrkesförfattare mellan 1984 – 1992 och lämnade sen branschen över en natt och gick in i IT-branschen och under 20 år har det skapats tjänster på Internet allt ifrån Ragn-Sells Råvarubörs till den senaste speechmart.com.

Fram till 2007 var Lena webbmaster åt Ragn-Sells AB, Engsö slott, Sundbyholms slott, Trosa stadshotell, Gyllene Uttern, Gimo Herrgård, Gripsholms wärdshus, Mälarslotten, med flera herrgårdar.

DSC_0056-175x116Lena är rankad som en av pionjärerna på Internet i Sverige, och har utsetts som finalist i Stockholm Challange tre gånger samt deltog ett år som regeringens ambassadör i kvinnligt företagande.

Lena är mantalskriven i Hudiksvallstrakten och skattar i Sverige men uppehåller sig halvårsvis utomlands, och är på väg att emigrera som 550.000 svenskar redan har gjort, och totalt har 69 länder besökts, och det senaste var Indien.

Lena Holfves postadress:
SE Abuni 668LH
917 87 Dorotea