Jag är inte rädd för framtiden

Vi befinner oss, utan tvekan, i en nedbrytningstid av den värld vi känner, och det i sig sätter i gång människan. (Astrologer skulle säga att vi står under planeten Plutos inverkan i 15 år. Den står för död men även pånyttfödelse samt magi och förvandling.)

Förändringen kan mätas i allt ifrån det otänkbara att jag plötsligt börjar skriva igen, efter nära 20 års total tystnad, till den som har meddelat media denna delikata historia:

Soldaters kroppsdelar kastades på soptippen
Amerikanska armén är i blåsväder sedan det kommit fram att kroppsdelar från stupade soldater har dumpats på soptippen. Källa.

Den historien, och tusen till, visar oss att gränsen för omoral är nådd
Det är bristen på moral, etik, vettiga värderingar och ansvar som är västs stora problem – inte Iran. Vi är så galna idag att vi av ”ideologiska skäl” importerar kriminella. Då är man helt skogstokig för dels bryter det ner oss, och kommer att resultera i att bra människor från andra länder inte vill till oss.

Gränsen är också nådd då det gäller föraktet för fakta och kunskap
I veckan gick ett antal svenska pensionsbolag, banker och myndigheter ut i en debattartikel och varnade för alarmerande brister i räknekunskaperna hos vuxna i Sverige och i andra länder. Källa.
Tillhör du dem? Lär dig då. Skippa förnedringsprogrammen, och lär dig matte.

Usel bildning och lusten att partaja är verkliga hot mot oss
Jag har kollat i forum på nätet, och folk tjatar om att libyerna är analfabeter – de talar snart sagt om sig själva. Jag vet inte om precis hela Sverige består enbart av okunniga journalister – men jag kan berätta vad vi har bombat sönder:

Libyen har en lägre analfabetism än vi
Gaddafi inte bara eliminerade analfabetism utan öppnade även högskolor som var helt kostnadsfria oavsett ifrån vilken familj man kommer ifrån.

Medicin är också helt gratis
Oljan och gasens inkomster byggde hyreshus, och det delades ut lägenheter till alla som behövde, och fattiga har ingen hyra, och elen är fri. Bensinen i landet är nästan gratis och priserna för baslivsmedel är symboliska. Alla par som gifte sig fick ett eget hus om 150 kvm.

Jamahiriya, som Libyen kallas, betyder ”folkmassornas stat”. Det statsskicket är annorlunda från vad vi i väst är vana vid och innebär att all makt tillhör folket direkt på lokal nivå.

Vi har samma i princip här på norra Cypern
De har alltså mer ”demokrati” än vad väst har liksom att det finns en äkta jämställdhet mellan män och kvinnor, som ett exempel. Jag upplever aldrig; ”Klapp, klapp, på huvudet, lilla gumman” här, och jag hinner inte ens till Arlanda innan jag utsätts för nedlåtande behandling i Sverige.

Asiater anses ha högst IQ och vi behöver EQ och IQ
Det kan vi se på det antal uppfinningar som har sin rot i Japan t.ex. Vi svenskar är fortfarande världsledande avseende innovationer – men de rinner snabbt ur landet därför att det är snart sagt helt omöjligt att få bolag att växa i Sverige.

Företagarna har sagt det i 30 år – att vi kommer gå under – men man lyssnar inte, och det beror väl på att vi saknar den demokrati som finns här där det är lätt för folket att driva igenom önskemål.

Du är fin
Beundransvärd är du som kan köpa den lyxbil fabrikören byggt – men han är ett svin som byggt den. Vi inbillar oss att bolag flyr för att tjäna mer pengar i låglöneländer men jag menar bestämt att det är det unkna företagsklimatet folk främst flyr ifrån. ABB t.ex. anställde hundra man i Tjeckien som har högre lönekostnader än Sverige. Det är fakta – allt annat är socialdemokratisk propaganda, och jag tror att folk börjat fly s för de hör själva att de seglar i det blå.

Asien kommer ta över rodret och det stör mig inte alls
Japan är ett land, om än sargat och sårat, som kommer att betyda enormt mycket för oss alla i framtiden. Det gäller hela Asien, och vill man hänga med är det en kurs i japanska och mandarin som gäller. Många i väst flyr redan till öst, och vi såg vad bloggstammisen sa om norra Cypern; TRNC är nog något av det bästa som hänt oss, redan efter ett par dagar hade man anammat livsstilen. Källa.

Man behöver således inte vara rädd för att möta öst
Det pågår en märklig propaganda i väst, som inte stämmer. Det är tråkigt för vi har mycket att lära av öst. Det den dekadenta västmänniskan fruktar mest är etik och moral. Det är också vad som skiljer öst och väst – en normal och naturlig moral i öst, och nära nog ingen alls i väst där girighet, propaganda samt drogande är ledstjärnor.

Den tidning jag läser på norra Cypern innehåller ingen propaganda alls – bara nyheter. Befriande! I Sverige skriker en del sig hesa över sd:s främlingsfientlighet, som ett bra exempel på propaganda in absurdum.

Jag tror att den största rädslan beror på att sd nämnt, i någon bisats, att de vill ta tag i kriminaliteten. Inte alls på det sätt jag skulle önska för sd:s kriminalpolitik ger jag inte mycket för. Men det är lättare att vägra sitta bredvid dem i TV för att man rasiststämplat dem – låter fint men är barnsligt och fjantigt – än att säga att man är livrädd för att någon ska börja rota i den kommunala och statliga korruptionen.

Det är vi som är fullständigt livsfarliga mördarmaskiner
Väst har absolut tappat verklighetsuppfattningen, som vilka pundare som helst, och det är en av de saker som kommer att komma i framtiden; krav på verkliga sanningar som sen leder till en mer verklighetsförankrad och sann syn på omvärlden och inte det svart-vita propagandatänket som är nu. Vi gick in i ett drogsamhälle 1967, och det är dags att krypa ur det – eller dö, som vilka pundare som helst.

Det är två ord som ligger i tiden nu; plötsligt och makt
Plötsliga aparta händelser kommer att förändra alla ”makter” och det blir väl vår räddning eftersom hela Europa och USA håller på med ett självmord på alla fronter. Vi är här för att reproducera oss och säkra nästa generation – vi gör varken det ena eller det andra.

Nu styr ideologier oss – inte fakta
Jag vet inget land som är så hårt styrt av just drömmar och ideologier, som Sverige. Fundera på det en vecka för vi kommer att tvingas ur den livsstil vi har där grunden är illusioner.

Vi kan ta den vårdebatt som rasar i AB just nu
De är upprörda med fog över att gamla sköts illa av ett privatbolag, och man pekar på att bolaget gör vinster. I nästa artikel kan man läsa om ett kommunalråd som kommer att få ut 4 miljoner i pension, och som lever på Filippinerna dit Arboga kommun skickar hans pension i tio, femton år.

Okej, vi tar gamlingarna därifrån!
Vi placerar dem på ett kommunalt ålderdomshem, och de kommer inte att få varken blöjor eller ens mat. Skälet till att kommunerna lägger ut vård nu beror på att de inte har några pengar. I kommunal regi skulle en vårdplats, som ingen kan klaga på, kosta tre gånger mer än vad man betalar ut nu. Det finns inga pengar till det. Än mindre finns det efter 2015 då alla kommuner ska börja betala ut pensioner, som de inte sparat till. Då blir det riktigt kommunalt kaos; KK.

Vad skulle öst säga om det?
– Hur kan ni lämna bort spädbarn och gamla men inte tvätten och trädgårdsarbetet, renoveringen av huset och fixandet med bilen? Varför vill ni sköta saker, och inte era närmsta anhöriga?

Vi kan inte det för vi lämnar ifrån oss 85% av allt vi tjänar om man slår ihop alla skatter varför vi inte har råd med en nanny – som du bestämmer över – åt varken småbarn eller gamla mormor.

Jag talade just med en ung svenska som inte får ta med sin sambo på samtal om barnen i skolan för han är inte biologisk pappa. Det skulle aldrig kunna hända i öst där svenskt manshat saknas. Mamma är Gud, och bestämmer över nannys, förskolor och lärare. En sådan regel kan bara skapas i det socialistiska Sverige.

Man drar igång ett drev, staten sätter igång utredningar
Vi bestämmer att barnfattigdomen ska utrotas. Jaha, och hur ska det gå till med de 0,5% föräldrar som går på heroin, och som inte ens prioriterar sin egen mat?

Tror man på allvar att de kommer att springa till ICA och köpa mat till sina barn om vi ger dem mer pengar? Fakta talar för det motsatta – men vi föraktar fakta och kunskap i Sverige, och det kommer ren samhällssmärta att tvinga oss att sluta med.

Regeringen säger att vi har 3-500.000 utslagna av alkohol och droger, och jag säger minst 800.000. Det är fakta oavsett om de är 300 000 eller 800 000 och de kommer inte alls att köpa någon mat. Deras barn lever på skolmaten. Redan Alva Myrdal föreslog att barnbidraget skulle betalas ut i form av matkuponger i Sverige…

Det är snart slut på att ”leva i det blå” om inte annat för att vi inte har några pengar
De upplopp vi ser i Europa kommer till oss; senast inom tre år. Nationella insatsstyrkan övar redan medvetet – för man vet att det kommer. Folk som vill ha allt gratis kommer att elda bilar för att de inte får det längre. Andra kommer inte att elda bilar utan de kommer att tänka istället.

Tyvärr gör inte regeringen det för de verkar mest besatta av att planka sossarnas gamla politik. De vägrar nämna ordet ”företagspolitik” och det är bara företagande och arbete som skapar pengar. De växer alltså inte på trän, och kommer inte ifrån jultomten. Vi har brist på skattemedel därför att näringslivet mördas långsamt men säkert.

Nu ska det in stålar från folket – inte från företag!
Fas 3, och alla fritidshem för arbetslösa, som går ut på att de ska övervakas och aktiveras är skapat för att förhindra svartjobb. Tro inget annat. Alla ”Starta eget-kampanjer” är skapade för att folk ska lämna A-kassor och svindyra anställningar och ge sig in i rena skatteslaveriet. Tro inget annat. Kvinnor ska få ”rätt till heltid” för att de ska betala in mer skatt – tro inget annat. Staten vill ha in mer pengar så man kan fortsätta att leva i sus och dus. Det kommer inte att gå, och jag välkomnar de revolutioner vi kommer att se och uppleva.

Orostider sätter igång minsta uppfinnare för krisen är uppfinnarnas moder
Jag har en stor tilltro till människans enorma förmåga; som väcks då det krävs. Men vi skapar aldrig någonting innan det behövs. Jag tror inte ens att vi tänker utan press. Nu är vi pressade, och kommer att bli det ännu mer. Det är bra för oss, och jag är inte det minsta rädd för de förändringar som kommer rulla över oss.

Miljoner hjärnor går för högtryck just nu
Nu gick USA:s försvarsminister ut och sa att Iranrapporten innehåller inget nytt, och han varnade för ett anfall på Iran. Det var en hjärna det! Möjligen hör Israel den varningen?

Upp och hoppa!
Nu behövs allas förmåga varför jag är helt säker på att vi kommer att få se en explosion av tekniska uppfinningar men också nya sociala och politiska system. Jag är inte främmande för att vi inom tio, femton år har helt nya sätt att styra våra samhällen på. Direktdemokrati, som jag önskar, kanske? Personval av dugliga ämbetsmän?

De gamla korrumperade systemen ligger och flämtar i sotdöden nu
Människor över hela världen kommer att lägga ut på nätet, ringa media, visa upp sanningar av den typ vi såg ovan gällande US Army.

Den s.k. eliten kommer folk inte att acceptera p.g.a. deras vanvettiga CV:

Ungdomsförbundet
Administratör
Pamp
Pensionerad miljonär vid 50.

Smärta förändrar människor
Sanningar, som först känns som smärta, förändrar människornas lojalitet, åsikter och samhällssyner. Vi kan själva föreställa oss vad den änka känner, som trott att hennes man begravts som en hjälte… och som trott att krigsinsatserna är hjältedåd, och som kanske inser att krigen är ren kriminalitet – plundringar av naturtillgångar, inget annat.

Det finns en längtan efter sanning, allvar och ansvar, och den kommer att explodera
Vi kan kalla det för informationsrevolution, om vi vill. Skandalerna kommer att hagla under nedbrytningstiden. Det kommer att rocka fett, som unga säger. Liken i garderoberna kommer också att trilla ut i en rasande fart. Men efter en nedbrytning kommer också uppbyggnad men ett hus måste rivas först innan man ens kan bygga ett nytt.

Jag är inte främmande för att historieböckerna skrivs om
Historia kommer att bli hett, den dagen längtan efter rötter tar vid, och där är vi snart. När folk tröttnar på att uppfinna hjulet på nytt vart tionde år. Nyckeln till framtiden finns alltid i historien.

Den säger mig att vi måste ur EU, och återta vårt land
Det sker i princip då det svenska folket bland mycket annat ställer Göran Persson inför rätta. Nu är han stämd av någon byggare som inte fått betalt. Hela 70-talistgenerationen lär inte få några pensioner att tala om för dem har s-Persson svindlat bort varför även de borde stämma honom. Utopi, men ändå. Vi måste sluta upphöja och beundra svindlare.

Japanerna håller på som bäst nu att lösa befolkningskrisen
De har exakt samma problem som vi; för få unga och för många gamla. Europa tror sig kunna lösa sin via invandring, och de bygger robotar. Europa talar inte med sina medborgare om saken och i Japan pågår ett intensivt offentligt samtal om problemet. Vi tror att vi har yttrandefrihet men hur ska du ens kunna yttra dig om ingen tilltalar dig, utan du utesluts?

Knarket hålls kort
Japan är världsberömda därför att de stoppade knarket effektivt genom att massarrestera användare och langare då problemet var i sin linda. De skrämde folk att lägga av tvärt varför de inte har något drogproblem alls idag. Källa.

Tvärtom, som vanligt
Vi gick den andra vägen, och belönade icke acceptabelt beteende och knarkarna fick nya lägenheter och hundar. De som är äldre minns säkert att varenda pundare i Stockholm hade en schäferhund vid sin sida, och det gänget vi såg då är i princip döda nu. Schäfrar botar inte narkomani.

Destruktion, droger och dysfunktion
Det är vad som främst skiljer öst och väst. Vi har ett utpräglat drog- och medberoendesamhälle, och öst har det inte alls. Det påverkar oss långt mer än vad man inser innan man lämnar landet för då känner man av det dagligen.

Demonerna flaxar
Nästan alla svenskar har inbillade demoner som går ut på att t.ex. poliser och rättsväsendet i länder som norra Cypern t.ex. är hårda. elaka och vidriga, och det skulle vara skälet till att kriminaliteten är försumbar. Det är precis tvärtom. (Om inte vi hade högkonsumtion av alkohol, piller och droger skulle 90% av all vår kriminalitet försvinna.)

Vi har tappat mänsklighet, och förnuft, och i öst finns ett uttalat konsekvenssamhälle.
– Gör du så här, så blir det så där.

I väst gäller:
– Gör du så här, kan du alltid göra en pudel, och tala ut hos Malou…

Långsamt, långsamt har vanligt folk dragits in i värderingar vars rötter finns i en knarkarkvart, och om jag får råda bör vi alla ta oss en funderare om det är så klokt att en hel nation ofta uppför sig och uttalar sig som om de vore medlemmar i en enda stor dysfunktionell alkoholistfamilj där det krigas och ljugs hela dagarna.