Jag blir rädd

”Även (S) ville stoppa möjlighet att ‘plugga upp’”
Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin kritiserar regeringen för att stoppa möjligheten att plugga upp betygen på komvux, men när Socialdemokraterna regerade fattade de flera beslut om att hindra människor från att höja betygen själva. Läs mer.

Vad är det för fel på människan?
Mytoman? Det skrämmer mig att 27% kan tänka sig att ha en statsminister som det inte går att lita på alls. Det skrämmer mig att inte s-folk har klarat av att lyfta bort Sahlin och Wanja, som verkade oberörd då medlemmarna krävde hennes avgång. De gömmer sig bakom sina bröst, och det är mycket tal om att de kritiseras för att de är kvinnor. Män ligger bakom det! Jag är kvinna, och jag är såå trött på Sahlins lögner och Wanjas dövhet.

Jag är Sveriges förmodligen sista fackföreningsbildare
Jag var med och startade Sommargårdsarbetarnas Riksorganisation – SARO – på ”Barnens ö” en sommarnatt. Jag fick omedelbart sparken, och Expressen var nog skälet till att jag fick jobbet åter, dagen efter. Lönerna höjdes över en natt ifrån 3,05:- i timmen till 9:-. Barnens dags förening motades ut, och samhället tog över ansvaret. Kökspersonalen blev kvar på 3,05:- i timmen i något år för ingen av dem gick med.

Om medlemmarna hade buat ut mig och bett mig att jag skulle avgå så hade jag garanterat gjort det! Bums!

Mona och Wanja kommer att gå till historien för två saker:
Feministidealet gjorde att ingen kunde lyfta ut dem.
De har tillsammans förstört precis hela socialdemokratin där grundidealen flög bort under hårfönen.

SARO-bladet * S-politiker vädjar * Avgå Wanja! * Mona uppmanar Wanja att avgå