Varför är jag antifeminist?

Det har kommit en del e-brev med mycket försynta frågor runt det faktum att jag har varit antifeminist i precis hela mitt liv. Om jag ska svara på frågorna fullt ut krävs en hel bok men låt mig få fråga dig:
– Skulle du vilja leva i ett maskulinistiskt samhälle?

Det blir i så fall i ett samhälle där absolut ingenting händer, och inget nytt ser gryningen. Det är nämligen alltid kvinnorna som får saker att hända. Inga barn skulle bli gjorda och man skulle aldrig flytta. Ingenting skulle hända! Utan män händer det för mycket.

Mannen har i alla tider satt gränsen och sett till att det inte händer för mycket
Nu har vi inga män i Sverige, eftersom de är förbjudna, men om vi går hit ner till norra Cypern ser du en väldig skillnad dagligen. Här fungerar ”systemet”, och igår fick jag två hundögon på mig! Blängande! Krogägaren blev sur på mig:
– Hur kan du bara ringa din svenska väninnas vedhandlare då du har MIG?!? Du har betalat dubbelt för veden! Låt det aldrig mer hända … (Där satt gränsen!)

Vad svarar man på det?
Om man förstår det här systemet svarar man: ”Lovar! Jag ska aldrig, aldrig mer köpa ved på denna ö utan att tala med dig!” Om man är typisk svensk säger man säkert: ”Vadå? Jag kan själv!” Året efter kommer väl veden att vara tre gånger dyrare, och man mister det skydd som nu krogägaren verkligen utgör.

Bilden föreställer hyresvärden, krogägaren och mig själv utanför lånehuset; farfar syns inte

Lånehuset blir nu historia
Igår sa jag att jag släpper lånehuset nu. Jag måste, p.g.a. mitt uppdrag som regeringens ambassadör i kvinnligt företagande, ändå vara hemma i Sverige stora delar av november, och då inte bara för lunchen med landshövdingen. När jag kommer ner igen ”så har du säkert fixat något mindre, inga pooler och inga palats!”

Vad tror du händer då jag säger så?
Då sätter jag igång honom, och han kommer att fara fram som en bäver här på ön och skotta fram något riktigt, riktigt bra. Och hur kan jag sedan göra honom glad? Jo, genom att i åtminstone tre månader framåt meddela att jag har fattat: ”Inte köpa ved utan att tala med dig, aldrig mer!” (Jag köper hans gräns.)

Nu har vi inget kärleksförhållande för han kunde väl vara min son
Men jag är hans projekt.
– Good karma!

Igår sa jag att jag tills vidare kan lägga in mig på Acapulco om han inte har hittat något när vi kommer ner, och jag fick det förväntade svaret, blixtsnabbt:
– NEJ, då är du och din dotter för långt ifrån mig! Jag vill ha er nära mig. (Han satte gränsen.)
– Det har du rätt i! (Jag köpte gränsen.)

Går vi nu tillbaka till Sverige tar inte män ansvar längre
Bloggstammisarna minns artikeln ”Häpnadsväckande”. Vi har haft en feministisk indoktrinering sedan 60-talet som har lett bland annat till att vi har fått gränslösa kvinnor (givetvis) och ansvarslösa män (givetvis).

Det faderlösa samhället
Hela vårt samhälle är just gränslöst: man går hela tiden över nya gränser och nya gränser och det är ständigt nya sociala reformer och folk mår allt sämre. Det finns inget folk som mår så illa som det svenska. Det ser man redan på Arlanda, direkt!

Propagandan
Den är rätt genomgripande i Sverige eftersom alla andra kulturer – 99,87% av alla invånare på hela jorden – anses leva fel medan bara vi lever rätt. Vi anser oss vara ett föredöme och sådana som EU-Birgitta Ohlsson vill gärna exportera vårt vansinne. Det lär hon nu inte lyckas med; det finns inga folk som kommer att köpa vårt system eftersom en barnunge kan räkna ut att det dels leder till utrotning, dels till att män, kvinnor och barn far väldigt, väldigt illa.

Jag kan inte ändra på det här
Det är en ren mansfråga. Det jag kan göra, som kvinnlig svensk författarinna, är att skriva en rätt tjock bok om saken som är väldigt genomarbetad. Jag tror att den boken kommer, inte minst för att jag ofta blir väldigt irriterad på den svenska attityden att sådana som krogägaren skulle vara svin, förtrycka kvinnor, bära sig illa åt mot kvinnor o.s.v. Jag blir aldrig, och jag menar aldrig, illa behandlad i dessa länder, men det händer titt som tätt i Sverige. Senast var det en urtypisk stockholmare som slog sig ner bredvid mig på en krog på Södermalm, och det slutade med att jag fick lösa ut honom för att förhindra världskrig mellan honom och den grekiske ägaren eftersom idioten hade slafsat i sig mat utan att ha täckning på VISA-kortet!
– Apropå ansvarslösa män!
Men han betalade faktiskt tillbaka så snart bankerna hade öppnat. Men jag lovar dig att du inte hittar någon man här som går ut och äter, eller gör något annat heller för den delen, utan täckning!

Feminismen leder till ansvarslösa män och galna kvinnor
Jag hör och ser rätt ofta att 80-talisterna klagar på att män är mesar och just ansvarslösa, och eftersom de är förebild för pojkarna får vi småkillar som blir helt gränslösa. Och vill ni se galna svenska kvinnor kan ni åka till södra Cypern …

Det är vad vi står med idag
Tusentals förtalade pojkar. Det är ren barnmisshandel som pågår, vilket jag har skrivit om tidigare här.

Jag är däremot inte motståndare till jämställdhet mellan könen
Men jag är helt emot jämlikheten och feminismen som i mina ögon är mycket skadliga, inte minst för kvinnor och barn. De är utopier, som mycket av det vi sysslar med i Sverige är, för män och kvinnor är inte det minsta lika. Det har kommit en del böcker i ämnet, bl.a. ”Könet sitter i hjärnan”.