Uppdaterad 2; Maskulin energi

mpKelley Rosano är en smart tjej, som jag har förmånen att vara FB-kompis med, och som tar upp obalansen vi har i västvärlden med för mycket maskulina ”värden”.

Det gäller inte öst eftersom de har män
Väst har inga, eller mycket få. Det är absolut männen jag saknar mest då jag lämnar norra Cypern för samhället funkar inte utan dem – Sverige funkar inte, ni har inga män. Ni har ansvarslösa män i den tredje dimensionen.

Det hänger förmodligen ihop med det ökade intaget av alk-droger, du kommer aldrig upp i den fjärde dimensionen om du krökar, och eftersom Persbrandts ansikte är känt använder jag honom.

Till höger har vi en känslomässigt normal man med en stark kontakt med sitt barn. Den ungen går det ingen nöd på. Vi ser tydligt att ungen är SEDD. Det strålar om pojken. Det är en typisk fjärde-dimensions-bild.

Till vänster har vi Persbrandt på jobbet; han spelar vrak
20142330_5_IMG_FIX_700x700Den killen är direkt farlig för barn, för alla, därför att det är ett superego, och de sätter t.ex. en ära i att visa dig varje år när du fyller år att du är VÄRDELÖS – de nonchalerar det mycket medvetet.

Du ska inte tro att du är något… Det är det gänget som pissar på frun redan i kyrkan.  De drivs av en sinnessjuk idé att de ska förhålla sig till omvärlden utifrån tanken; allt eller inget.

De hamnar alltid på inget, de kommer fram till att du är VÄRDELÖS, du ska ha inget, och det där är egentligen en bluff för det de gör är att ”skydda förrådet”.

Alla resurser ska sparas till nästa suparomgång men på blodigt allvar kan de ”spara” ett frimärksporto för att undvika att skicka ett födelsedagskort, och säga ”Grattis!” till folk; och de har inte ens respekt för sina mödrar, och lever som ormar, som en afrikansk man sa mig.

De håller upp hela Jante-Sverige, och du lär inte ha nån som helst glädje av dem
vissna-tulpanerMan ska t.ex. inte anställa dem. De visar varje jul att du är VÄRDELÖS genom att inte säga ”God Jul!”. När de får in dem på behandlingarna är det inte ovanligt att de kan inte ens uppföra sig som folk ens mot programkompisar.

I filmen säger en pojke till vraket:
”Du är den värste vuxne jag har träffat!”
Helt rätt. Pojken förstår mer än vad de gör som t.ex. anställer dem.

mpTar vi den högra (friska) Persbrandt ser vi direkt att den vuxne mannen skulle inte komma på idéen ens att visa sitt barn t.ex. att det är VÄRDELÖST, men det gör killen till vänster, och för att ens klara av att vara i deras närhet måste man vara utbildad, och få sin privata känslomässiga näring, stöd, hjälp, ömhet, kärlek, name it, ifrån andra för killen till vänster är för självupptagen för att klara av att ”se” någon annan än sig själv.

Eftersom jag är svensk har jag haft med dem att göra, och jag minns en IT-kille som frågade hur jag mår. Men inte för att jag är sjuk – det skulle aldrig falla honom in att fråga eftersom jag är VÄRDELÖS.

Du kan ramla och bryta benen framför hans ögon –
tulpan7och han kommer inte skicka dig en blombukett, och önska dig bättring.
Jag har nu inga sånna, inte i min fysiska närhet och den siste var en galen granne och rumän, som är försvunnen och inte helt otroligt har frun dödat hela familjen då han drog igång våldsamt efter en längre tids Dry-drunk-uppehåll, men jag vet ju hur folk reagerar när man bryter just benet eftersom jag gjorde det för några år sen. Jag var då på norra Cypern och tre, fyra familjer erbjöd sig att jag skulle få bo hos dem men jag löste behoven genom att Trygg-Hansa anställde en student som hjälpte mig de åtta veckor som behövdes eftersom jag inte kunde gå.

Du kan få myndighetsproblem, och be killen till vänster kolla igenom din bokföring, han kommer låta dig tro att han gör det, men han tjänar ju inget på det själv så det gör han inte, och upptäcker du inte det – att han sket i det – hamnar du väl på kåken. Sätt inget värdefullt i vänstra mannens händer!

Till höger har vi riktiga män
seralDe skyddar sitt land, sin by, alla kvinnor och alla barn. Mannen till höger är min älsklingstaxichaufför, och han kan tvärnita om främmande barn leker för nära vägen, han rullar ner rutan, skojar med dem, påpekar att nu grabbar är ni för nära vägen med bollen, farligt!

De skulle aldrig utsätta kvinnor – än mindre barn
Mannen till vänster på högra bilden är norra Cyperns högsta polischef, och jag når honom på en sekund ifall jag behöver honom.

Ingen av dem har druckit en enda droppe alkohol i hela sitt liv eftersom de inte vill förlora kontrollen och andligheten.

Du kan insjukna, och killen högst upp till vänster kommer inte se till att du får en rullstol
img_1370 Du kan få cancer, och han kommer inte plugga tio timmar för att se om han kan hitta nån smart bot.

Tvärtom, ju svagare du är desto mer kommer han att visa dig att du är VÄRDELÖS, och har du otur blir du råtta i hans spel, en sån kan telefon-terra dig ifrån fem på morgonen till elva på kvällen, ringa upp, flämta i luren, lägga på, förfölja dig, skicka spioner på dig, och speciellt om du har en stress-sjukdom redan.

Då kan de ligga i på allvar med sin passiva aggressivitet
De kan tjäna en miljard på dig eller din energi, och ändå går de in för att visa tydligt att du är VÄRDELÖS. Ställ en fråga till en sån – du lär inte få något svar. De nonchalerar direkt och är arroganta –  för att visa att du är VÄRDELÖS. Enda budskapet de skickar ut.

Vi ”hör” ju allihop att de är helt sinnessjuka, och det är precis vad de är
342 VissnaDe flesta helt friska AA-medlemmar som jag har intervjuat genom åren anser att alkohol har mycket lite med alkoholism att göra. Det är egentligen en sinnessjukdom i botten som triggas av alkohol. Men det är i första hand ett sjukt sinne med specifika symtom, lika för alla över hela världen, och de kommer inte tillrätta med detta om de inte;  a) får hjälp att spåra sin riktiga identitet  b) lär sig vad som är symtom.

De förstår slutligen att de inte HAR RÄTT
Persbrandt till höger högst upp, det är en privatbild som runnit ut på nätet säkert utlagd av nån som tar uppdraget på allvar att lära oss av med privatliv, ser man lång väg att han är på god väg ut ur det kokainmissbruk han talat om offentligt.

Det är mycket glädjande, och det är väl bra om en sån som Persbrandt kan ge en sån som jag glädje!

Persbrandts-rollen, mannen till höger, är på väg till dårhuset, och på väg dit projicerar han:
Ingen bryr sig om mig!!! Det är synd om mig!!!

Han kommer aldrig fatta att det är han själv som behandlat alla som ”ingen” i hundra år.

tulpanerMen nu utlovar Kelly lite balans, och väst skulle verkligen behöva det för det största skälet till att väst ser ut som det gör beror på att ni saknar män.

Ni har för många vrak, och det är bland det första man känner redan på Arlanda:
– Min Gud, de har inga män här!

Det tar nämligen inte mer än 20 sekunder innan man möter en svensk ”man”, och de anser sig HA RÄTT att utsätta kvinnor  – friska män gör aldrig det. Jag känner idag ingen svenska som vågar gå ut kvällstid; de är numera helt inlåsta. De är med fog rädda för vraken där ute som anser sig HA10357644_327076630793803_4852366571902111845_o RÄTT att utsätta kvinnor, och barn – för all del.

Intressantast är dock att man projicerar ut det här problemet och anser på allvar att det är männen här på norra Cypern – Burak som gifte sig i går t.ex –  som är ”hemska” mot kvinnor, svenskan har det toppen!

Friska män skyddar kvinnor, de pissar inte på dem redan i kyrkan.

Det skulle bli ett oherrans liv på polischefen om en enda kvinna sa på ön att hon inte vågar gå ut!

Då sätter han in armén.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds