Packet är räknat!

Vad jag kan se är det nio av tio föräldrar som strålar sina ungar redan i babystadiet, och det kommer att bli ett oherrans liv på ungarna framöver, och jag ”ser” boktitlarna framför mig redan:

31”Min mamma ville döda mig!”
”Pappa gav mig hjärntumör före fem års ålder!”

De som nu lyckas överleva dagens föräldrar, och jag har sagt det förr; max 50% av dagens unga når vuxen ålder, och de behöver psykiatrisk hjälp före skolåldern för nio av tio föräldrar KRÄVER att barnen ska välja middagsmat. Barn klarar inte att välja, de blir superstressade.

201253103345225738230_sbigFörklara gärna för mig hur det 30-åriga pack jag ser i Stockholms innerstad kan ha fått för sig att de är Guds gåva till mänskligheten, och de enda i hela världen som är bra föräldrar?!? Ungarna är dessutom påtända på socker, och ser väldigt ledsna ut, där de sitter mutade med glass och är strålade dygnet runt av egna mobiler plus morsans som strålar dem bakifrån.

Lägg därtill att de super, dessutom
En löningsfredag i Stockholms innerstad är som att uppleva en mardröm för då är alla dessa galna kvinnor och ansvarslösa män dessutom asfulla.

Så är det; sex av tio svenskar är ett pack, och det ser man på barnen.