U-daterad: Pressbilder

02Bilderna är på väg med en pressrelease till medarbetare i Australien, Afrika och Indien därför att vi söker folk till min nya tjänst som kommer att sluka mig på arbetstid varför det inte finns tid för bloggande.

Pressbilderna publiceras i bloggen för att alla läsare ska få ett ansikte till texterna. De kommer också på Norra Cypern längre fram.

Högupplöst 1 * Högupplöst 2

Bibliografi
DSC_0056 Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag
Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren
Botten upp (1989), Rabén & Sjögren
Utanför (1989), Rabén & Sjögren
Könskriget (1988), Rabén & Sjögren
Fyy 17! (1987), Rabén & Sjögren
Huddingegruppen: ”-norra Europas främsta narkotikaspanare-” (1986),
Pseudonym – spökskriven åt polischef Gösta Claesson, Rabén & Sjögren
Mordet på Törnrosa (1985), Rabén & Sjögren
Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia
Häktad på sagolika skäl (1984), Rabén & Sjögren
Älska lagom (1984), Rabén & Sjögren
Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, Rabén & Sjögren
Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande ”Indoktrineringskampanjen”, Gidlunds

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds