Reality check

En ung mamma, som dessutom såg gravid ut, satt i TV-soffan i SvT:s Nyhetsmorgon och berättade att den lilla dottern sagt flera gånger att de måste ge sig iväg ifrån branden, och modern försäkrade henne att om det var fara skulle någon knacka på dörren och säga till dem.

fire-lagIngen kom
Slutligen kom pappan springande, slängde in dem alla i en bil och körde genom rök och brand och de klarade sig, och eftersom skog i 14 län ska sättas i brand framöver är det nog läge att alla inser att mordbrännare brukar inte knacka på dörrar…

Domstolen uppfattade jag som ett skämt
Eftersom jag har suttit i domstol på 70-80-talet var jag chockad i flera månader då jag mött en som finns nu, och jag har en vän som drabbats enormt svårt och hårt då hon chockades av verkligheten; det Sverige folk tror finns existerar inte längre, och det försvann i princip i november 2002 på allvar.

Verklighet; kontrollera gärna det själv
EU är en ren diktatur, ledarna är inte folkvalda, det är 2000-2500 eurokrater som styr hela Europa, och man testar en apart sak i varje land ständigt och jämt och just nu har man brandövning i Sverige. Ryssarna erbjöd sig att komma och hjälpa till men nobbades givetvis och det kan vem som helst räkna ut att om några kokanister i Bryssel har bestämt att 14 läns skogar ska brännas ner för att ”öka mångfalden i skogen” lär fler få springa för livet och en del brinner inne.

Över 2 000 hektar skog ska brännas

Sverige står inför tidernas mest omfattande naturvårdsbränning någonsin. Skog i 14 län ska sättas i brand för att gynna biologisk mångfald. Det finns stora förhoppningar om att hotade arter ska få nytt liv igen.

– Vi hoppas få fart på exempelvis svedjenäva, mosippa och svampen goliatmusseron. Arterna gynnas av bränning, förklarar Jan-Inge Tobiasson på länsstyrelsen i Västmanlands län som leder det till hälften EU-finansierade projektet.

Syftet är att hjälpa naturen på traven. En rad växter, djur och svampar har under årtusenden nämligen anpassat sig till – och behöver – återkommande skogsbränder. Källa

(Man kan inte kontrollera brand.)

Jag sa till en ung svensk servitör att ledarna är inte folkvalda
Han log lite åt mig, och sa mig att så kan det inte vara för om det var som jag sa skulle partiledarna i Sverige inte gå med på det och de skulle säga det i TV.

Tyvärr hade han ingen femåring vid sin sida som kunde meddela honom att det är fara på färde, pappsen.

Här nedan har vi boys som känner igen precis allting för de har varit med om det förr, och man kan säga att de ligger bakom att en sån som Putin säger att Europa är ockuperat.

Vladimir Bukovsky (Soviet Dissident) Warns Europeans About The E.U.

Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds