Rebellarkitekterna och klansamhället

Unga läsare SSMJDM001802Skan ha hört talas om att ”rasbiologin” var en vetenskap före, under och efter det andra världskriget. Man mätte skallar på folk och trodde att man då hade mätt IQ:n. Man ansåg sig veta att vissa raser är dummare än andra med automatik.

Vi hade den i vårt samhälle, och den ledde till tvångssteriliseringar av ett par hundratusen människor. De skulle inte få göra barn för de var inte bra nog, och den som var ”bäst” var Alva Myrdal som kom ut 1934 med boken ”Kris i befolkningsfrågan” samman med sin man Gunnar. Studera gärna de energier Alva sänder ut från detta foto, och jämför sen med den friska kvinnan längst ner i artikeln till höger.

Båda kan ses som grundare av socialfascismen i Sverige
generation-ego-att-fostras-i-en-narcissistisk-kulturSamma tankegångar leder sen till att man massomhändertar barn på 60-talet, och några av dem hamnade i mitt liv på 70-talet, och nu på 2000-talet får de en kvarts miljon i skadestånd av staten för sina upplevelser på de statliga barnhemmen.

Idag skakar vi på huvudet och undrar hur de tänkte, och jag antar att de flesta ser det hela som historia men jag ser det här i det svenska samhället, varje dag, och nu pekar man ut den unga generationen som ”Generation Ego” och det är nu inte riktigt sant för den sjukliga egoismen finns i landet sedan mycket länge tillbaka och den är utbredd i en sådan omfattning att man kan kalla den för ett folkdrag.

Bostadsrätts-lådorna håller i maximalt 20-25 år
Det sa en av dess chefsarkitekter till mig för några år sen, och jag frågade hur han med berott mod kan gå med på att det byggs bostadsrättslådor som inte ens kommer hålla i en generation, och han ryckte på axlarna och sa att han hade slutat… Jag åkte förbi några av dem med afrikaner nyligen i Hammarby sjöstad, och en i gruppen kände till att havsvattnet kommer att stiga, och kan stiga 40 meter om det vill sig illa inom 50 år, eftersom poolerna ändrar på sig nu, vilket de har gjort många gånger i människans historia, och när glaciärerna smälter höjs havsnivån. Bye bye Hammarby sjöstad!

Det är inga ungdomar som bestämmer att man ska bygga omöjliga hus på omöjlig mark
Det kan bara ansvarslösa män och galna kvinnor göra, och det finns det gott om här, och förutom befolkningsproblemet – för få unga och för många gamla – är det Sveriges absolut största problem; ni har inga män. Ni har i princip inga kvinnor heller men väl gott om galna sådana, och feminismen ger nu det; ansvarslösa män och galna kvinnor.

Statens upplåning har inget som helst lagstöd
10515203_947710088588422_3750593353504623195_oMan belånar kommande generationer utan att blinka för att kunna leva i sus och dus, och räkningen skickar man till kommande generationer. Det är inga unga nu som har hittat på det. De 63 miljoner Almedalsveckan kostar är ett av tiotusen tecken på att ansvarslösheten är satt i system, och varför har då en politikerklass kunnat ta makten, beskatta folket, och ha de partyn de har, som betalas av andras arbete? Givetvis, för att det inte finns några män. Givetvis, för att kvinnorna har lämnat generationstänkandet. Givetvis, för att såväl kvinnor som män har upphört att vara a) människor  b) män och kvinnor. Kvar är en androgyn mes som evolutionen kommer att radera för det vi sammantaget ser är västkulturens sammanbrott och fall.

Vad kommer istället?
10259851_713152048741943_3908780451279421804_nAfrikaner. Var fjärde invånare på jorden kommer inom kort att vara afrikan, och eftersom alla är lärda här att afrikaner är fattiga, svälter, kan inte ta hand om sig, och så vidare blir det väl en gåta redan i nutid? Men de tar inte över riktigt än för först måste de avliva sina egna klaner innan de avlivar våra.

Ankdammen
Men jag kan gå gata upp och gata ner på Östermalm och besöka samtliga gamla advokater jag känner, och ingen av dem kommer att säga att det finns bara en lösning och det är att man avrättar dem. Nej, besöker jag våra jurister berättar de om alla fester de har varit på samman med den politiska och mediala klassen.

Afrika är före oss, med andra ord
De måste vara före oss då två jurister säger mig att det finns bara en väg; skapa lagar för att förhindra klansamhället, åtala dem sen, avliva dem och hela deras korrumperade släkten, vänskapsklubbar och korruptionshål. Nacka rubbet.

Hur ser det ut hos oss?
organized-crimeFår jag tro arkeologen och historikern Mats har vi bara haft klaner i knappt två generationer, och det är ganska nytt hos oss men Afrikas största problem idag. Afrika är världens rikaste kontinent men klanerna inom landet samarbetar med de västmakter som i alla tider har plundrat Afrika. Det som utmärker ett klansamhälle är att man får toppjobb och fantasilöner därför att klanmedlemmarna delar ut jobb till släkt och vänner oaktat att de som får jobben inget kan. Den enda merit de har är att de är släkt med någon. Jag hade en sån i skolan, vars mamma var minister, och trots låg IQ, svag karaktär och lite till är vederbörande en av de dolda makthavarna, och ni kan gå till val så mycket ni bara vill och orkar, ni ändrar inte på det.

Jag frågade afrikanerna om personval av tjänstemän kunde vara lösningen, och de ruskade på huvudet
afrikaKlanerna bara mutar folk att rösta si eller så. Det där med val tyckte de var förlegat, urmodigt, och en av juristerna hade funderat mycket på om en militärkupp kan vara lösningen. Militären går in, slår ut och dödar klanerna, skapar sen nån form av direktdemokrati, och den andre juristen påpekade att militären kanske inte alls flyttar på sig sen…

Hur långt har klansamhället kommit i Sverige?
Det frågade jag också historikern Mats om, eftersom Persbrandt uppenbarligen kan sniffa kokain på film i Expressen utan att bli gripen, och Mats sa att tidigare har namnkunnigt folk kunnat komma undan eller agerat via kontakter. Vi såg det senast i Assangeaffären då kvinnan som ville anmäla en trasig kondom gick till en polis hon kände, och i det läget ska den polisen backa, och be henne gå den vanliga vägen därför att en vaken tingsrätt skulle protestera högt annars.

Men enligt Mats har det aldrig förr hänt att någon officiellt binds vid narkotikabrott, eller annat brott, och sen inte grips. OM man hade gripit och åtalat Persbrandt, vilket hade skett direkt i en rättsstat, hade domstolen med 95% säkerhet sagt att det nya brottet får anses inbakat i den nyligen utdömda påföljden. Om inte det kommer till rättens kännedom att den förra domen firades med en helkväll brännvin på stán.

Vi har här två val
Vi får välja. Studerar vi ett klansamhället i Sverige eller studerar vi ytterst lata åklagare eller låter det bli för att de vet att rätten ändå bakar in den nya i det gamla därför att det ligger nära i tiden?

Vad det än beror på tror jag att jag känner rätt då jag säger att Nigeria är före oss
96895-parasiter_jo_jk_justitieombud_justitiekansler_tjuvarDe har kommit till vägs ände avseende klaner och korruption. Vi är i början av det eftersom Mats säger mig att det har aldrig förr hänt att nån begått brott offentligt, och som sen inte grips. Pressen har inte ens reagerat på det hela vilket säger en del. Bloggstammisen Tomten menar på att de har ”betalt” för att de propagerar för det etablerade systemet. Man kan vända på det, och påstå att den som tiger samtycker. De protesterar inte och är genomgående politiskt korrekta och opportunister.

Vi får väl hålla koll på vad de två stora kulturklanerna gör och säger; Wahlgren-Schollin och Lundell-Persbrandt. Sanna Lundell har sagt offentligt att hon vill skriva en bok om tio år, och gissningsvis väntar hon ut faderns och särbons död. Just nu bygger hon varumärke åt sig själv och sina barn som används flitigt, och det känner jag igen ifrån Wahlgren-Schollins handlingar för 40 år sedan.

En energikille har spanat in generation två
Sanna Lundell faktiskt den värsta synderskan av dem alla, som missbrukar ljusets Sattva till att spela med i de ovärdiga och förenklade polariseringar som Sverige bjuder. Källa  Vi får väl se om offerkoftan åker på än mer om tio år i form av en skandalbok om fadern och särbon. Jag blir inte förvånad, och jag anmäler mig inte som spökskrivare och en sån behövs eftersom det egna språket inte bär.

De riktigt stora problemen kommer i generation tre och uppåt, enligt afrikanerna
Textgeniet Lundells dotter blir kolumnist i AB, trots att hon inte kan skriva, textgeniets barnbarn får ett toppjobb, speciellt efter mammas skandalbob7535-annieloof-centerpartiet_tjuv_landsforradare_brottsling_parasit_twitterk, och den ungen är halvanalfabet, och den ungens unge som varken kan skriva, läsa eller ens tänka blir chefredaktör på landets största tidning – om vi nu ska följa efter Nigeria vars utbildade befolkning sen säger att det finns bara en lösning; döda rubbet, vi blir aldrig av med dem annars.

Där är vi bevisligen inte ännu. Vi är där folk protesterar och samtliga eliter svarar med fascism, och just nu vallar alla in mot sd.

Mona Sahlins och Åsbrinks avkomma
Mona Sahlins dotter fick praktikplats och vikariat på svenska ambassaden i Washington. I strid med ambassadens egna regler annonserades platsen inte ut och vikariatet tillsattes ”informellt”.Läs mer

Marika Lindgren Åsbrink är övertygad om att hennes parti fortfarande behövs. Makt är centralt, och bristen på den gör människor ofria. Om S är ett arbetarparti och vad det i sådana fall är, vill hon låta vara osagt. Läs mer

Göran Perssons kusin med förflutet i LO, Mikael Sjöberg är Arbetslivsinstitutets Generaldirektör, och mer finns att läsa i boken ”Den politiska adeln”

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds