Sjuka män utsätter kvinnor och barn

Det spelar ingen som helst roll vilken bransch de än är i för det som skiljer sjuka män ifrån friska är just det att de sjuka UTSÄTTER kvinnor och barn; all over the world.

Det väst saknar är inte feminism utan riktiga män, och det finns mycket få i t.ex. Sverige. Ju mer feminism desto fler totalt ansvarslösa karlar.

Jag ska upp till Sverige om ett par veckor och har redan ont i magen
Chansen att utsättas redan på Arlanda är maximal.

Det brukar börja med vår bananrepubliks passpoliser som inte ens klarar av att svara på tilltal. I alla andra länder säger de; ”Welcome to my homeland!” En av tio passpoliser på Arlanda kan ens säga ”Hej!”. Vad är det? Dagisnivå? Nej, det är passiv aggressivitet, och betyder: ”Jag anser att du är värdelös!” Det bemötandet kan inte ens hända i Asien, och hände det skulle utövaren anses vrickad.

Den ”islamisering” man talar om i väst är förmodligen en missuppfattning eller man demoniserar öst våldsamt.

Du får fundera på det och lyssna på en av dess ledare nedan i film 3;

USA slösar biljoner på vapen och har tvingat öst att rusta

Samtidigt växer hemlösheten i medelklassen

Let Us Make Man – Minister Farrakhan: The Time & What Must Be Done

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds