Ska vi se in i framtiden?

En läsare skrev att författaren Birro noterat att många kvinnor på just Södermalm är mycket arga och griniga, och dem återser vi alltså längst ner till höger på schemat nedan, och Söder torde vara feministernas högborg.

De är elaka, utnyttjar folk, är superegon, och jag kan tillägga att de ”gör slut” och svarar inte på tilltal om de inte har nytta av dig. Jag brukar kalla dem för rivalkvinnor. På vänstra sidan har vi de onda männen som i allmänhet parar ihop sig med kvinnorna längst ner – kaka söker maka – och utmärkande för dem är väl att de värderar sina egna liv mycket lågt och kan sätta i sig sprit, droger med mera samt inte sällan skära sig.

Friska män och kvinnor har vi högst upp och det är de som har balans, och om vi nu tror på schemat blir det plötsligt solklart hur livsfarlig feminismen är inte minst för pojkar och unga män men också för kvinnor.

Till och med folk som borde ha IQ åker med i trenden att vi ska ha ett könlöst samhälle, och det är extra inne att vara bisexuell, då är man ”cool”, och så går alla in för ”jämställdhetsarbetet” – vilket är omöjligt i Sverige som helt saknar jämställdhet, för folk kan inte ens uppföra sig mot dem de tror att de inte har ”nytta av”, därför att för många är förtryckta, och befinner sig längst ner på schemat, och där återfinns också de farliga männen vars brott är kriminaliserade eftersom vi har lagar skrivna av män för män.

De som sätter levebrödsbarn till världen döms inte idag för bedrägeri, vi saknar lagar skrivna av kvinnor för kvinnor, men vi hittar dem längst ner; Low value on lifes of others.

Det är som jag säger; sex av tio svenskar är ett pack
Men de har i princip inte bett om det för de är inlurade i den här fällan; alla ska vara lika, ha inte en egen identitet, se till att bli könlös! Förmodligen är vi utsatta för ett socialt experiment samman med Kanada, som nån skrev. Hur man bäst gör människan galen?

Vi är rätt många som kallar Sverige för ”dårhuset”, och kollar du schemat kan du sen klia dig i huvudet och fundera på hur det kommer se ut om 10 år när ännu fler har ramlat ner i den undre delen. Det som dessutom händer är att de blir själlösa, och dem ser du överallt; svarta, tomma ögon.

Jag gör påståendet att de som är längst ner är sinnessjuka, och det är vad min operatör säger, som träffar mycket folk, att den psykiska ohälsan har exploderat, och det får honom att vilja ge sig av till något annat land; oklart ännu vilket.

Längst ner står det EVIL på kvinnorna och WEAKNESS på männen, och det är exakt vad jag ser när jag är i Sverige, och jag hade en film med kvinnor som ville döda alla män, och de talar just om de svaga männen för de starka träffar de aldrig eftersom de kan sniffa sig till de onda rivalkvinnorna. De flyr dem, som pesten.

Det är dessa kvinnor som finns i media allt oftare och som vill lära ut att alla kvinnor är goda, och alla män är onda, men damerna talar om sig själva. Det är de som är onda – männen är enbart svaga – vilket yttrar sig i och för sig i våld och speciellt om de är påverkade främst för att de är fysiskt starka. Att män döms oftare beror enbart på att vi just har lagar skrivna av män för män.

Jag gör påståendet att vi kommer att få fler och fler sinnessjuka människor, fler och fler som hamnar längst ner på schemat, och riktigt farligt blir det då de arbetar inom den offentliga sektorn där de utövar sin ondska respektive svaghet.

Det blir resultatet av ”jämställdhetsarbetet” som betalas via skattemedel, och som säkerligen har fått många bolag att lämna landet. De vill inte betala den rubbade genusforskningen kanske också för att de förstår att det är de riktigt onda kvinnorna som gapar högst?

DET är förmodligen helt förbjudet att påstå ens; att det skulle finnas onda kvinnor men schemat stämmer för mig. Där män hittar hem till svaghet hittar kvinnorna till ondskan. Det stämmer rätt bra med mina erfarenheter ifrån Stockholms Tingsrätt också.

masculine-feminine-balance3

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds