Skippa rädslan, plugga!

Bild 2014-06-22 kl. 12.46 #2Mycket få svenskar kommer att överleva det vi står inför nämligen en cancer-bom, och de som gör det är de som pluggar nu samt tänker. Öser man på sig deodoranter, och smetar ner kroppen med kemikalier, samt äter den mat vi ofta gör lär man dö, och det är meningen. Det kallas för evolution och dumskallar ska utrotas. Smarta ska överleva.

Jag har fyra små sår nu, som med stor sannolikhet är hudcancer, och jag har inte låtit nån läkare skära i dem för att testa det för man ska nog inte störa cancerceller utan svälta ut dem, och har jag fel är jag väl borta om två år – dumskallar ska utrotas.

Jag har tidigare skrivit om den rätt omänskliga stress jag har varit igenom, som pågått sen 2009, och den typen av stress urholkar D-vitaminet och jag hade 15 då jag insjuknade, 50 anses farligt, så visst är det ett mordförsök som pågått, utan tvekan. Man ska ha 150-250, och nu har jag 135. Den stressen orsakade fallolyckan i december 2010 som torde ha kostat staten miljoner vid det här laget om vi bara ser till antalet operationer. Jag tror det blev åtta.

En av de saker jag kommer att minnas i resten av mitt liv säger väldigt mycket om vårt land. Jag sa till en på F-kassan att den diagnos som jag finner allvarligast är D-vitaminbristen, och jag möttes av ett råflabb.

Stress ger D-vitaminbrist som ger cancer
Stress ökar stresshormonerna som urholkar D-vitaminet och ger viktökning bland annat. Flabbet beror på att de har aldrig hört talas om att D-vitaminbrist är väldigt farligt, och redan den veckan slog tidningarna upp stora artiklar som gick ut på att få alla svenskar att rusa till apoteket och skaffa sig 5000IE D-vitamintabletter för de talar inte högt om Fukushima utan de manipulerar oss – som vanligt.

Man kan alltså anta att en tjänsteman på F-kassan inte skulle råflabba, idag, och för mig är det bara så att svensken vet ohyggligt lite, men tror sig vara världsledande i det mesta, och det där är högmod för en indisk lantarbetare känner till problemen med Fukushima, och det gör inte en svensk akademiker. Vi har idag civilekonomer som inte ens kan räkna, gymnasieelever som inte kan klockan, och ändå har man nog inte upptäckt än vad jag skrev om för nån månad sen; att lärare crazymakas av missbrukare och de kommer undan med det.

Hela livsstilen i Sverige är ett enda mordförsök, jag är ingalunda ensam, och det första jag införde var att lämna västläkare, en indisk hudläkare har kollat och håller med mig, det andra var att säga till folk runt mig på skarpen att alla former av försök att stressa mig betraktar jag som regelrätt mordförsök, och det tredje är att plugga, och eftersom den här typen av hudcancer sprider sig mycket fort kan man säga att jag har redan kontroll över den, och de har slutat växa inåt. De första två uppstod i augusti förra året, och de  borde ha varit hundratals nu, och det är de inte.

Nån rädsla har jag aldrig känt utan det handlar om att lösa ett problem, och det problemet kommer tydligen många svenskar få nu vilket är logiskt efter Tjernobyl och Fukushima och en vansinnig livsstil. I Sverige vet jag att det inte finns apoteksbud t.ex. och utomlands känner jag en väldig trygghet dygnet runt för jag vet att jag får hem ett apoteksbud på tio minuter om det är något liksom en läkare, och i Sverige ser jag nittioåringar som söker ta sig fram med sin rullator enbart för att ta sig till ett apotek. Hur kan man kalla det för ett modernt samhälle?

Ett sätt att lösa problemet är att hålla sig ifrån Sverige, och igår var det en man som hjälpte mig med handbagaget och tog  ner det ifrån flygplanstakets lastutrymme, en annan tog det i trappen ner från planet, en tog det på nästa plan upp för trappen, och en fjärde hjälpte mig med det upp i nya planets lastutrymme, och när vi landat var det en som tog ner det och en ny som bar ner det för trappen. Åtta kilo för mig är som åttio för en man.

Åtta kilo för en man är som åtta hekto för mig
Om jag minns rätt var det sex män ifrån mellanöstern som grep in, oombedda, och väl framme bar chauffören rubbet. Du får inte en svensk chaufför att ens öppna dörren än mindre bära bagage till din boning.

Han blev heller inte arg då jag inte kunde betala, för bankomaten snodde mitt kort, det var något fel på maskinen, och det löser jag i morgon måndag, och då får han också betalt, en svensk hade kört mig till polisen eller slagit mig.

Det händer inte i Sverige att män fungerar, för ni har inga resursstarka män alls, och ni tänker inte på det, men det här är en av de saker som kan stressa fullständigt ihjäl en plus att det är en av de största orsakerna till att Sverige dalar vad det än gäller.

crazy_making_shadKillen som råflabbade på F-kassan var däremot en urtypisk svensk hörbart berusad åsna, som har satt en ära i att utsätta kvinnor, och när jag var precis nyopererad i bihålorna KRÄVDE han att jag skulle tala i telefonen med honom, inga mejl. En riktig crazymakingkis, och jag har inte hunnit byta telesvar ännu, och min svenska telefon är i princip alltid avstängd varför du kan ringa 070-8340456 så får du höra den röst han TVINGADE att tala, och ibland flera gånger om dagen. Ju fullare han blev desto mer terrade han mig.

Jag är mycket tacksam mot den mycket sjuka mannen, som vi avlönar och som garanterat gör sjuka sjukare för den typen av män stressar en precis lika mycket som man uppmätte hos soldaterna i Vietnamkriget, för han fick mig att lägga ner samtliga bolag i Sverige, och dra igång i Asien istället. En kvinna, ohyggligt insjuknad i medberoende, på SKV fick mig att skaffa bostad utomlands. Ser jag tillbaka vad som hänt mig kan man möjligen dra slutsatsen att såren uppstod ganska precis då killen på F-kassan var igång som mest.

Nu ska jag bara slutligen överleva dem båda rent fysiskt – psykiskt är det klart för mycket länge sen – och vi får hoppas att jag lyckas för jag skulle vilja blottlägga dem båda i bokform för han är inte ensam. Det vimlar av dem i apparaten, och jag blir mer och mer irriterad över alla klagomål mot FÖRSÄKRINGSASSAN. Det man möjligen kan bråka med dem om är att de uppenbarligen har alk-drogfolk anställda. Efter whiskynissen fick jag en normal människa, och det var heller aldrig några problem. Inte tvingade hon mig att tala i telefonen nyopererad i käken heller.

Numera låter jag normal, och jag ska byta telesvar då jag återvänder i slutet av juli till Sverige.