Skottland försöker bryta sig ut

Nu ska jag återgå till min semester, men först…

Film ett handlar om skottarnas kommande försök att bryta sig ut, och film två handlar om nationalistledaren i Frankrike som vill samma sak, och då ska vi komma ihåg att detta planerades redan på 50-talet efter det andra världskriget. Det vi ser är ett fascistbygge i precis hela väst.

Det är bara att skriva ut schemat nedan och till höger, och följa utvecklingen, och nu de närmsta åren kommer denna nationaliströrelse att ha ett enormt starkt folkligt stöd – vilket är det märkliga med fascismen att den alltid har det. När folket sen ångrar sig är det för sent för då har musfällan redan slagit igen.Fascism

Jag har varit medlem i en sluten grupp på Internet där alla medlemmar är författare, och jag noterade igår att även de kör med samma typ av straffande – om du inte säger det du ska –  eller säger något du inte får –  och när inte ens författarkåren är vakna är det inte mycket att hoppas på.

Vi har västvärldens svagaste författarkår
Då har folket inte mycket att sätta emot om de som borde vara tänkare är fulla för kärlekens skull men det ingår också i fascistbygget att det ska byggas upp ett förakt mot intellektuella och kulturarbetare, se schemat till höger, och det gör man bäst genom att uteslutande ge jobb till hippa, aparta, drogade, och Håkan Hellströms bravad på Ullevi får vi väl betrakta som den högre maktens joker för han bryter av det annars inpiskade spåret;
– Sup, sup mera!

Det är nämligen ganska lätt att förvrida huvudet på folk som är toxikerade jämt, och du har säkert hört talas om ”det glada tjugotalet”, och sen kom 30-talet, och därefter kriget.

Om vi inte får fler jokrar kommer ett ww3 garanterat att bryta ut, EU är skapat för krig liksom NATO är det, inte för fred som de påstår, och det blir bara en grusgrop kvar av det hånfulla, högmodiga och arroganta väst.

Men de ska kriga i media ett tag först vilket pågår för fullt
Nationalisterna ingår i det som på schemat kallas för ”polarisering” och du ska tro att kakan blir mindre om vi släpper in folk, inte att kakan blir större. Vi har just nu 1,3 miljoner företag,  och vi har länge haft 8-900.000 vilket visar att kakan blir större i verkligheten men bygget av polariseringen kräver att man retar upp folk till vansinne och det har Kammarrätten precis gjort genom att besluta att nyanlända ska ha socialbidrag även till sina släktingar utomlands.

Då blir Svensson vansinnigt arg – det är meningen.

Bygget av en fascism är en enda stor välregisserad crazymaking.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds