U-daterad: Spåra bedragare online

Nu var Nissen nedan en tydlig bedragare, och de vill ha ur en uppgifter som de sen använder i sin verksamhet eller bygga relation, och så ska man träffas, och de har inte pengar till biljetten. Ofta kallas deras texter ”Nigeriabrev” och det beror på att de inte sällan sitter i just Nigeria. Dagens bedragare gjorde det.

Det som bland annat kännetecknar en psykopat är deras påtagliga empatibrist.

Det är inte vad en person säger att han tänker, utan det han gör, som visar vad han tänker.
Isaac Bashevis

Vilka är det som drabbas?
tjuv-maskeraddrakt-1
– I princip vem som helst. Men psykopater är duktiga på att hitta sina offer. Många människor har sårbara perioder i sina liv och psykopater har en förmåga att dyka upp då. Trots att de själva brister i känslomässig kapacitet är de experter på att hitta svagheter hos andra. Läs mer

På den tiden jag hade en webbyrå talade jag med en präst som blev av med 100.000:- ungefär, och det var som vanligt:

1.) Övertrevliga
2.) Blir familjära för fort
3.) Anpassar sig ofta. Har du en hund som just dött har de också det…
4.) Sniffar upp tillfälligt sårbara
5.) Patologiskt lögnaktig
6.) Bedrägliga/manipulativa
7.) Saknar ånger och skuldkänslor
8.) Flackt, ytligt känsloliv
9.) Kall/bristande empatisk förmåga
10.) Parasiterande livsstil
11.) Kriminell mångsidighet

g_psykopat

Predatorbeteende
”Robert D. Hare beskriver psykopater som ”mänskliga rovdjur som använder charm, manipulation, provokation och våld för att kontrollera andra och tillfredsställa sina egna själviska behov. Med en brist på samvete och medkänsla för andra, tar de kallblodigt vad de vill ha och gör som de själva vill, och bryter mot sociala normer och förväntningar utan den minsta skymt av skuld- eller ångerkänslor”. (Wikipedia)

Några kända bedragare
Notoriska bedragare förlägger ansvaret på sina offer

Medan vanliga människor har sin identitet så saknar psykopaten en genuin identitet och byter identitet som det passar dem.

De ändrar beteende efter situation, de utger sig för att vara intresserade för just det som passar för stunden fast sanningen är att de i stort sett saknar allt vad intresse heter.

De byter ofta ”titel” och ofta även sitt namn så som det behagar dem De utger sig med andra ord för att vara andra än de är.

Att lura andra människor är psykopatens största och nästan enda intresse. Mesilvio-berlusconi-economistn psykopaten vill ha en bekräftelse på att lögnerna och manipulationerna har gått hem. Den vill ju se resultatet och gärna se att offret krossats av det som psykopaten åstadkommit.

Det bästa betyget på detta som psykopaten kan få är att offrets ekonomi har slagits i spillror och det betyder dessutom att psykopaten har skaffat sig ekonomiska medel att ”leva loppan” för och att glänsa med inför andra, imponera på dem.

Pengarna fyller alltså inte bara funktionen att klara uppehället utan är också en värdemätare på psykopatens ”överlägsenhet”, ”framgång”, ”storhet” och bekräftelse på att han är ”smartare” än alla andra. Det är sådant som tillfredsställer psykopatens ego för något ädlare hos psykopaten än egot, som kan tillfredsställas, det finns inte.
Läs mer

 

Konversationen började idag
Alex Johnimages
19:49
Alex John
Hello Lena

How are you doing today…
My name is Agent Alex John from Menlo Park CA, I work for Facebook Head Quarter and you?

Lena Holfve
19:51
Lena Holfve
And you have 4 friends???

Alex John
19:51
Alex John
I was asked to contact you directly from our Head Office here in California,And i was authorized to pass to you some good news..
Before i go any further, I will like to know if you have heard or been informed about the Facebook 2014 promotion…?
Have any of our Facebook Staff or Special agent informed you about your winning prize….?

Lena Holfve
19:53
Lena Holfve
No

Alex John
19:54  OBS! Man ser på tiden att killen släpper en färdig text han kopierat.
Alex John
I want you to know that Facebook draws was conducted by a random selection of emails and you were picked by an advanced automated random computer search from the Facebook organization in other to claim your$500.000.00usd the Facebook organization promotion program which is a new innovation by Facebook, is aimed at saying a big thank you to all our users for making Facebook their number one means to connect, communicate, relate and hook up with their families and friends over the years..

Lena Holfve
19:55
Lena Holfve
Okay, but I do not like a lot of money, you have to give that to someone else.

Sen försvann han.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds