Uppdaterad 2: Stackars barn, stackars Sverige

Jag förstår att folk lämnar landet för att rädda sina barn. Tragiskt. Flera indier som jobbar med IT kom hit, och vände i dörren då de förstod hur skolan ser ut.

Nu har vi inga direkta skolproblem ännu med mitt barnbarn Zack, inga dagisproblem heller eftersom han lär vara hemma tills anknytningen är i hamn, och det ser jag precis överallt att de svenska barnen saknar hela, halva eller delar av anknytningen, och då blir barn psykiskt sjuka. Många svenska barn körs i felvända barnvagnar, t.ex.

Det lär inte hända just Zack, för hans mamma kan det där, men han lär nog bli lika ovanlig i skolan som hans systrar redan är. Då Zack ska somna i mammas famn, ska det alltid spelas ”Me and my broken hearts”, och sen bärs han in i sovrummet av sin far, men först då Zack är i djup sömn. Normalt kör man väl vaggvisor men det duger inte; finns bara en låt som duger när Zack ska sova för natten.

Journalister på AB får tro så mycket de vill att vi är ”världsledande” men det funkar inte om en hel generation är förstörd eftersom man pajat energiflödet.

fem_mask_energi2Journalisten Thomas Petersson tog ett vikariat på ett högstadium i Stockholm. Han var inställd på att det skulle bli tufft – men inte på att möta en svensk skola i upplösning. ”Mitt brutala uppvaknande pågår under hela min tid på skolan”, skriver han.

I dagarna går tiotusentals elever på sommarlov. Betygen är satta och för många är framtiden utstakad. Långt ifrån alla har anledning att fira.

Vårterminen 2014 arbetar jag för första gången som lärare i den svenska grundskolan. Under närmare fem månader färdas jag söder­ut, längs tunnelbanans röda linje. Den första veckan sover jag knappt alls på nätterna. Ångesten inför min plötsliga lärargärning i en av Stockholms södra förorter har mig i sitt grepp. Jag hade förväntat mig att det skulle bli tufft, men inte detta. Ska jag fortsätta? Ge upp? Läs mer

Det hela började med LGR 69, LGR 80 än värre, och jag kommer alltid att hålla Palme ansvarig för den torpederade svenska skolan. Palme har fått god hjälp av tokfeminister, och med dem är det ett stort problem för tokfeminism är ett drogsymtom, och nu får alla läsare som vill hålla tummarna för att jag också kan bevisa det i bokform längre fram. Vi i väst kommer att gå till historien som den kultur som lät aktiva alk- och drogfolk sätta agendan i 40 år, och gör man det är den förmodade konsekvensen kaos. Nu i helgen ska jag träffa folk ifrån AA, och de ”ser” ju det här om några, och sen gäller det bara att förklara det kristallklart begripligt.

Facket anser att bilden stämmer  Stackars lärare – en tidigare artikel om vad en stackars lärare fick utstå när en missbruksförälder drog igång – säger allt om skolan.