Stefan Jarl, hur tänker han?

Aftonbladet jobbar, utan minsta tvekan, för sd, och jag litar på de människor med IQ som har studerat sd på djupet, bloggaren Jan Milld är en av dem, och som jag förstår för att de anser att partiet de följt sen starten är ”kidnappat” av zionister vars agenda enbart är att jaga muslimer. Över hela världen reser sig folk mot just det – se film nedan där judar talar ut om saken.

Det har hänt förr i historien att vettiga människor som ville något får se sin organisation just ”kidnappad”, och för mig är det så med feminismen. Mängder med sossar jag har talat med känner att deras parti också har ”kidnappats”. Stefan Jarl och AB ökar enbart inflödet till sd, och jag har frågat förr om de har betalt?

Det är väldigt enkelt, go´vänner
Vad folk har för åsikter ska du inte lägga dig i. Du ska lyssna, och komma med smarta frågor eller bemöta argument, men vad folk röstar på har du inte med att göra. Du kan fråga folk; ”Hur har du kommit fram till det? Berätta!”

Privat!
Det är var och ens privatsak vad folk tycker; vi har yttrandefrihet, och en på ytan fri rösträtt, och folks privatliv och privatlivets helgd är ohyggligt mycket viktigare än vad nån tycker, och det kan bara hända i Sverige att en filmare som Jarl går i taket för att ett parti spelar en låt.

Inte ens när Kenta Gustafsson levde kan han bestämma vem som ska lyssna på eller spela hans musik – man blir använd i alla möjliga sammanhang, och ger man ut musik / texter får man räkna med att fru Olsson spelar låten på en begravning, i nästa stund gör ett parti det, och två minuter senare återfinner vi samma låt på ett bröllop. Vill man inte att folk ska spela ens musik ska man inte ge ut nån. Möjligen kan man från början sätta en etikett på skivans omslag; ”Får bara spelas av sossar / moderater / folkpartister!” Om man vill göra sig löjlig kan man göra det.

new_labour_new_fascismSant är att en upphovsman har ideell upphovsrätt vilket innebär att jag har rätt att bli omnämnd som upphovsman, man får inte förvanska verket, inte skriva om varannan rad, man ska slippa bli kränkt, och jag misstänker att det är det som Jarl far efter? Kenta blir kränkt om sd spelar hans musik?

Från vänsters röda ros till rostbrun
Jag vet inte vad det är med den här gamla vänstern men de har verkligen gått från den röda rosen över till den rostbruna faunan. Jaga folk för deras ÅSIKTERS skull är sånt Hitler, Stalin med flera gjorde, och som en massa folk gör i Sverige eftersom folk har fått sparken på grund av sina ÅSIKTER.

En läsare protesterade mot mig idag
Han skrev att jag är för snäll när jag säger att sex av tio svenskar är ett pack. Nio av tio svenskar är ett pack, skrev han. Om man spöar folk för vad de har för ÅSIKTER tillhör man packet. Det är bara ÅSIKTER! De ändrar på sig! Minst vart tionde år. Jag har avlyssnat mödrar som sagt upp bekantskapen med sina barn på grund av barnens ÅSIKTER. Då är man galen. Det är värre att vara galen än att ha ÅSIKTER.

Förtryckartryne
De handlar mycket om att folk som Jarl har blivit precis som dem han en gång föraktade; nu är det han som förtrycker. Han har verkligen inte med att göra vad fru Nilsson röstar på. Dessutom tror jag aldrig att han har talat med sd-folk, inom sd finns det en uppsjö gamla förbannade sossar, och en sån som Kenta hade mycket väl kunnat vara sd nu – ovetandes om att han bara utnyttjades av zionister för att jaga muslimer. Det kan också ändra på sig – kan vara borta om tio år. Det beror på att allt är i rörelse.

Stefan Jarl säger: Alla möjliga använder sig av den här låten
Jag skulle vilja fråga honom hur han rent praktiskt vill gå till väga då han bygger censuren i Sverige? Hur ska vi kunna skydda mig så att ingen elak människa läser min blogg? Så att inte alla möjliga använder den? Ska man ansöka hos mig först för att få bli min läsare? Skicka in vandelsbevis? Jag gillar t.ex. inte kriminella. Publiken kan skicka in kopia från belastningsregistret? Ingen läser Holfve som suttit på kåken, begrips!

Eller; det kanske är tvärtom?
Har du suttit på kåken ska du verkligen läsa Holfve! Läsare ska före läsningen bevisa att de suttit minst ett år.

Sverigedemokraterna spelade Kenta Gustafssons ”Just i dag är jag stark” inför Åkessons tal. Det får Mods-trilogiregissören Stefan Jarl, 73, att bli illa till mods.
– Det är chockerande, säger han.

Kenta Gustafsson blev rikskänd genom regissören Stefan Jarls dokumentärtrilogi Mods. Gustafsson avled i cancer 2003 och hans låt ”Just i dag är jag stark” är kult sedan länge, och används bland annat som hymn av Hammarbys Bajen fans.

”Brist på smak och hyfs”

Låten spelades av Sverigedemokraterna i Almedalen i kväll minutrarna innan Åkesson gick upp på scen. Det får Stefan Jarl att reagera starkt:

– Vad han hade sagt själv kan du ju räkna ut. Alla möjliga använder sig av den här låten. Att Sverigedemokraterna använder den är chockerande. Det visar på deras brist på smak och brist på hyfs.

Eva-Lena Blondin, 63, var tidigare gift med Kent Gustafsson och de fick en son tillsammans. Det är sonen som i dag har delar av upphovsrätten till låten. Sonen vill själv inte uttala sig. Läs mer

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds