Statlig myndighet bedriver propaganda

Nu har PR-nissarna på SKV varit framme igen!

Som vi alla vet driver den här nya regeringen den sk. ”arbetslinjen”, och den stöder jag till 100%. Byråkraterna ska absolut tvingas att arbeta. Inte en dag för sent! Surfa får de göra hemma! De är allvarligt hotade nu för de anar att deras sötebrödsdagar är till ända om de inte lyckas mygla och manipulera oss alla.

Har du fått tag på en tjänsteman en fredag efter 14.00…??? Inte det. Inte jag heller.

Människor som anser sig vara oskyldigt dömda ska tjänstemännen snart tvingas att lyssna på. De ska dessutom få förtur. Då kommer säkert hela klungan ifrån Kriminalvården springa till pressen med ”nyheter”.

I artikeln står det så här: ”Skatteverket visar på skillnaden i skatt mellan arbetande och pensionärer.”

Eftersom journalisterna inte fungerar längre, och ibland har låg moral, tar de tydligen bara ”nyheten” de får i handen – och så petar de in den i tidningen. Det är korruption.

Denna gång gick det ut på att pensionärer får betala mer skatt än de som arbetar. Det är helt ointressant vad vi betalar i skatt. Det intressanta är den disponibla inkomsten, och det har vi snart ingen – någon av oss, om detta får fortsätta. Och vad vi får för pengarna har betydelse. Numera en halv bulle för en sedel – om vi köper den utomlands. Våra pengar är snart inte värda papperet de är tryckta på, och en anledning är att de håller på och tar över hela landet, och media har dem redan i sin hand.

Det här kan vara förklaringen att du får sitta länge i telefonen. De arbetar för högtryck med propaganda. Det ingår inte i deras arbetsuppgifter att springa till kvällspressen jämt med sina uppenbart egenskapade skandaler. Numera är det kö dit, och inte minst tjänstemännen ifrån Försäkringskassan står i denna kö. De har tidigare haft reklambyrån Garbergs.
Bara det att myndigheter kör med reklam- och PR-byråer är skumt.

MEN Skatteverket har inte sprungit till pressen, och meddelat att de slagit sönder våra tre bolag. Då är det minsann tunghäfta!

Det är arbetarna och företagarna som betalar för dem.
Vad får vi för pengarna?

Det som är absolut farligast i det här är att journalisterna inte fungerar längre.
Den Tredje Statsmakten är i det närmaste helt utslagen.

.

Lena Holfve

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds