Stygn ska tas, och tåg åkas

Jag är fortfarande för svag för att köra bil, och tågen tycks fungerar väl sommartid, och jag gillar att åka tåg, och ska ge mig på den Transsibiriska järnvägen nån dag, och en sak jag måste göra är att åka buss inne i Turkiet, kostar ingenting att bussluffa.page_33_thumb_large

Vi ska ta stygnen idag, och jag ha tappat räkningen, men jag tror att det var den sjätte operationen i mitt stackars kranium som är som pytt i panna, men det syns inget utanpå, men på röntgen ser även jag att bihålorna är som utkastade puzzelbitar.

Operatorn Ankido är en jäkel på att lägga puzzel
Sist jag var där tappade jag telefonen som hittades av en kund till Josefin på caféet varför jag måste gå förbi dem – det finns alltså ärliga svenskar fortfarande, och skälet till att jag tappade den var nog för att jag blir groggy då Ankido kört. Det är adrenalinkickar, säger han, och jag får inte ens köra bil ens om jag kunde. Han vill inte det.

Han är en sann hjälte
Men om han bankat, hamrat, sytt, fogat ihop, skurit privat – flera gånger! – hade han häktats och åkt in på minst sex år för grov misshandel. Nu är det inte privat utan i tjänsten varför han alltså är hjälte. Det är som med organplundraren och kirurgen – en jäkla skillnad.

Jag vet dessutom att ett normalsvenskt kräk hade sagt nej
Man måste vara en mycket stark person i sig själv för att ta sig an mig därför att risken var såå stor, såå stor att misslyckas helt, och svensken är i allmänhet feg. Vi har blivit sånna av allt statligt dalt, tror jag.

Behöver du en modig en rekommenderar jag dem med värme, och de har specialpriser hos Roberth på Stadshotellet, och jag vet att operatörn har kunder ifrån hela landet – det tror jag det!

När det här är över kanske man kan åka till minihuset? Nu är det för långt bort ifrån kliniken, och han är den viktigaste personen i mitt liv just nu; puzzelgubben.

(Bloggpaus tills denna etapp är över.)

 

 

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds